2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست
قبلا به ترامادول اعتیاد داشت الان نه دیگه  ولی قرص خواب زیاد میخوره

چرا فکر میکنی الان نداره دوست من؟ترامادول خودش اعتیاد ثانویه ست به هر صورت اگر قصد داری با ایشون زندگی کنی حوصله ی خیلی زیاد و صبر باید داشته باشی تا تنش بوجود نیاد

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین پس معلومه با ادمای معتاد سرکار دارین ✋ خدا نصیب نکنه.

اره قبلا توترک اعتیاد کار کردم واقعا خدا کمکشون کنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چرا فکر میکنی الان نداره دوست من؟ترامادول خودش اعتیاد ثانویه ست به هر صورت اگر قصد داری با ایشون زند ...

چرا مطمئنم ترک کرده واسه درس خوندن میخورد حتی شیشه ام مصرف کرده چند بار ب گفته خودش

نخبه س 

ولی روانیه منم هیچ چیز خاصی تو رفتارم نشون ندادم ک شک کنه منم مث همه دخترا قبل ازدواج با یکی دو نفر دوست بودم که همون اوایل ازدواج فهمید البته خودمم گفتم بهش

مدام توی این توهمه که من دوسش ندارم خیلی حساسه

همه چرخش من رو مدار توئه
ایشالله خودشون چیزیشون نمیشه خانواده و بچه هاشون فقط اذیت میشن.

دقیقا .یه موجودات توهمی  دروغگوی دغل باز عجیب غریبین که فقط  خدا میدونه یه قصه هایی میبافن که به عقل جن نمیرسه

طفلک خانواده ها که نه میتونن دل بکنن نه میتونن تحمل کنن

چرا مطمئنم ترک کرده واسه درس خوندن میخورد حتی شیشه ام مصرف کرده چند بار ب گفته خودش  نخبه س&nb ...

چرا گفت بهش؟؟گذشته شما ربطی به اون نداشت،همونطور گذشته ی همسرتون،خودتون حساسشون می کنید دیگه،بعدم این مشکلات به وجود میاد.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
چرا گفت بهش؟؟گذشته شما ربطی به اون نداشت،همونطور گذشته ی همسرتون،خودتون حساسشون می کنید دیگه،بعدم ای ...

قبلنا اینجوری نبود ینی خودشو اینجوری نشون نمیداد زمان نامزدی اتفاقا خیلی ام مدرن و افکار امروزی داشت

ولی شایدم میخواست من همه چیو بگم من حتی ریز ب ریز حرفای ک با دوست پسرم داشتمم بهش گفتم 

اونم گوش میکرد شاید باورت نشه الان ۵ سال حداقل از اون موقع گذشته ولی هنوز بعضی وقتا ازش سوال میپرسه ازم

ینی فک کن من حرف میزنم باهاش در هر موردی اصلا گوش نمیده مثلا لای حرفام بگم اقای همسایه پایینی تو راه پله ها...یهو از جاش بلند میشه خب خب چیی چیی بگو بگو

تو چیکار کردی؟سلام کردی؟چرا از اسانسور رفتی؟ نگات کرد؟؟؟

این مدلیه شوهرم

همه چرخش من رو مدار توئه
قبلنا اینجوری نبود ینی خودشو اینجوری نشون نمیداد زمان نامزدی اتفاقا خیلی ام مدرن و افکار امروزی داشت ...

حساس شده روت،این رفتارا گاهی از دوست داشتن زیاده،که باعث این مشکلات میشه.

حساس شده روت،این رفتارا گاهی از دوست داشتن زیاده،که باعث این مشکلات میشه.

اینکه دوسم دارم شکی ندارم وحشتناک دوسم دارم از خودم بیشتر به فکر خودمه ولی روانیه و خانوادشم میگن 

همه چرخش من رو مدار توئه
اینکه دوسم دارم شکی ندارم وحشتناک دوسم دارم از خودم بیشتر به فکر خودمه ولی روانیه و خانوادشم میگن&nb ...

عزیزم کاش بتونی روش،تسلط پیدا کنی و کنترلش کنی.