2777
2789
عنوان

شک به شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 90 پست
 واااااای شوهرت عالیه     تو ساعت رو میگفتی و اون میومده میخوابیده

واااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😋😂😂😂

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من ی مدت اینجوری شده بود همسرم البته نه صبح،اخر شبا میرفت میگفت اضاف کاره،منم همش شک و گریه ب روش نیاوردم.....تا ی شب دیدم نصف شب اومد خونه منم گریه کردم و خودمو خالی کردم صبحش دیدم برام نامه نوشته ک میرفته پمپ بنزین ساعتی وایمیسه،اخه واقعا خرجمون در نمیاد....منم خیلی شرمنده شدم....توهم مطمن بشو

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
نمیتونی آمار بگیری ببینی سرکار رفته یا نه

نه چون قسمت حراست ادارس...شماره اونجارم زنگ بزنی ۳ ساعت سوال پیچ میکنن که کی هستی چرا آمار کارمندای مارو میخوای و ...اخرم جواب نمیدن

⚡یک عدد بی برق...⚡
خواهرم‌کوچیکه😑برادرم‌ندارم

ای بابا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خواهرم‌کوچیکه😑برادرم‌ندارم

ساعت ۵ صبح هوا تاریکه و ۷ صبح هوا کاملا روشنه ....شک نکن که میخواسته جایی بره ...خدای نکرده معتاد نشده باشه یا اینکه با کسی قرار نداشته باشه 😟😟😟

خوب درسته ولی زشته بره به فامیل بگه بچمو نگهدار هنه جا پر بشه ک چی بشه

فامیل دور ک نه مثلا مادرش بگه امروز خیلی کار دارم نگه داره

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊