2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 40 پست
مغلطه میکنه

حالا که چیزی نشده یه جوری رفتار نکن نسبت بهش حساس شه بگه لابد تیکه خوبیه که زن من اینقدر نگرانشه منم پسر خالم ارایشگره همیشه با دختر عمم که اونم ارایسگره سوال رد و بدل میکنن راجع به رنگ مو و کرم و این چیزا اثلا هم عجیب نیست خودت و حساس نشون بدی یعنی گاف و دادی تمام خودت و حستس نشون نده ولی حواست دورا دور باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاحالا بهت خیانت کرده

یبار تو همین اینستا با یه دختره دقیقا به بهانه همین ارایشگری چت میکرد دختره اولین بار بود میومد دایرکتشو دختره شمارشو گرفت و شوهرم نمیتونست من همون لحظه دارم پیامارو میخونم تند تند حذف میکرد بعدم تا ده دقیقه اف شد و من فهمیدم داره با دختره حرف میزنه 

اومد خونه و دعوایی درست کردم و هزار تا دروغ و بهانه تا بالاخره مچش رو گرفتم 

...
چیشده

شک بیخودی بده.مثل کسی که بهش بگی سیگاری هی بهش بگی میگه اینکه میگه بذاربکشم.توهم هی میگی دختردایی ناخدا میبریش توفکرش.بنده خداشوهرت شاید ازلحاظ حرفه ازش سوال مینه.دلیل نمیشه شک کنی.اگه قبلا ازش آتو دیدی حق داری.