حانیه۷۹ مدیر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 808 عنوان گرون فروشی | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست واقعا بعضیا سوپرمارکتا چرا از خودشون قیمتو بالا میبرن رفتم روغن بخرم روش نوشته ۷۳۰۰ گفت ۸ هزار ..هفتصد تومن پولی نیستا اما واسه زرنگیشون زورم میاد هرجا نوار ۷ هزاره روشم نوشته این گفت ۸۵۰۰ ..بهشم ک گفتم گفت نه ما گرون خریدیم 😒😒😒 1398/05/26 | 10:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atryas عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2015 اینم مغازه دار کوچه ماست چون نزدیکه رفتم اونجا ..خر گیر اورده رسما ..دیگه از قیمت روی جلد جنس نمیشه ... باز اون خوبه این خرازیه سه سال پیش جنس اورده انقضاش گذشته الان از قیمت امسالم دو سه تومن گرون تر میده مردک میری از جا دیگه بخری هم با ادم دیگه حرف نمیزننیه طلا فروشی یه خرازی یه سیمونی یه بقالی یه ارایشی بهداشتی داره مغازه میگما ولی باز اینجوری میده مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند
فوتونیا عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 6172 باید ادب بشه زنگ بزن ۱۲۴ تعزیزات ادرسشو بده ادبش کنن رحم نکن
المیرا۱۹ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 51 خوب میکنم حقشونه بنده خدا از صبح تا شب دارن کار میکند جنابعالی واسه هفتصد تومن داری شلوغش میکنی شما برو ۱۰۰۰تومان هم بیشتر بده...اگه هفتصد تومان چیزی نیس اونا چرا دنبالشن😏 خدایاشکرت...💕💓
مريك عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 2239 خوب میکنم حقشونه بنده خدا از صبح تا شب دارن کار میکند جنابعالی واسه هفتصد تومن داری شلوغش میکنی خب برای همینه که ماها دیگه از سوپری خرید نمیکنیم در آینده نزدیک سوپر مارکتای محلی ورشکست میشن.
حریف عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 40 اینم مغازه دار کوچه ماست چون نزدیکه رفتم اونجا ..خر گیر اورده رسما ..دیگه از قیمت روی جلد جنس نمیشه ... راستی یه سوال مردارو میزارن نی نی سایت بیان برادرم هی میگه میخوام بیام نی نی سایت
حانیه۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 808 باز اون خوبه این خرازیه سه سال پیش جنس اورده انقضاش گذشته الان از قیمت امسالم دو سه تو ... پولش ب کنار ادم بخاطر زرنگیشون حرصش میاد اخه دلیلم میاره ک چرا گرونه😐😐
حانیه۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 808 شما برو ۱۰۰۰تومان هم بیشتر بده...اگه هفتصد تومان چیزی نیس اونا چرا دنبالشن😏 😂😂😂👌👌
حانیه۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 808 خب برای همینه که ماها دیگه از سوپری خرید نمیکنیم در آینده نزدیک سوپر مارکتای محلی ورشکست میشن. ولش کن این عضویتش ۱۴ ساعت پیشه😂😂فعلا مشکوکه