2777
2789
عنوان

😱😱حرااااااج🥿👛👗👡👠🎒👗🎁

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه تیشرت ساده ۷۰ تومنه  توجه نکن

والا سکوت میکردم ولی واقعا دیگه کارد به استخونم رسیده.

فکرکن اصلا من هیچ جنسی به دلیل تازه کاربودن قبلا نفروخته بودم

طرف اومده توی نینیسایت میگه جنسات آشغاله😳😳

من جنس همه ی کارارو زیرش نوشتم.

والا سکوت میکردم ولی واقعا دیگه کارد به استخونم رسیده. فکرکن اصلا من هیچ جنسی به دلیل تازه کاربودن ...

منم از اینکه میگی تاپیکای قبل هم اینجوری میگفتی حرصم گرفت

عکس لباسمم فرستادم

جنسشم عینه همه

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
والا سکوت میکردم ولی واقعا دیگه کارد به استخونم رسیده. فکرکن اصلا من هیچ جنسی به دلیل تازه کاربودن ...

بخدا من یه تیشرت ساده گرفتم با کلی منت فروشنده که تخفیف دادم و فلان ۶۰ تومن 

یه روسری ۸۰ تومن این خوب لباس مجلسیه دیگه 

ولی واقعا قیمتا روز به روز تغیر میکنه تقصیر فروشنده هم نیس واقعا بازار خرابه به خاطر همین اکثرا فکر میکنن شما گرون میفروشی خبری از قیمت جدید بازار ندارن

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
منم از اینکه میگی تاپیکای قبل هم اینجوری میگفتی حرصم گرفت عکس لباسمم فرستادم جنسشم عینه همه

گفتم فکرمیکنم...نگفتم مطمئنم!

ضمنا حق باشماست رفتم چک کردم ، انقدر توی تاپیکای قبل حرف و حدیث شنیدم بایادآوریش اسم شما برام آشنا به نظراومد...

ولی من بازم میگم گفتم فکرمیکنم...

درهرحال من یه عذرخواهی بدهکارم.

معذرت میخوام ازتون.

بخدا من یه تیشرت ساده گرفتم با کلی منت فروشنده که تخفیف دادم و فلان ۶۰ تومن  یه روسری ۸۰ تومن ...

وای عزیزم خداروشکر به دادم رسیدی و الا الآن یه عده میومدن بسیج میشدن اعصابمو بهم بریزن.

فکرکن یک هفته هست سروکله زدم یه لباس مجلسی فقط فروختم امشب خداروشکر اونم فقط فقط ۱۰ تومن سود منه.

چ تخریبی آخه؟ چند ماه پیش گرفتم جنسشم همینه

نگو که اینطوری رفتی مراسمی صورتت خیلی تیره تر از بدنت واقعا انگار ی سر دیگه رو ی بدن دیگس😑

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
این مدل چند روزه میرسه مثلا من یکشنبه میخوام برم عروسی سایز ۴۶ استان همدان میرسه دستم

عزیزم باید صحبت کنم ببینم کوتاه ترین زمان ارسال براتون چقدره

اگه مایلین برم ازشون بپرسم