eelliiiiii مدیر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 عنوان کنکور تجربی | مشاهده متن کامل بحث + 4657 بازدید | 34 پست سلام به همه من به شدت بین کتابای جامع ریاضی با طعم گلابی و ریاضی خیلی سبز و ریاضی مهر و ماه گیر کردم لطفا راهنمایین کنیندرسمم متوسطه ولی بازم میخوام درسنامه قوی باشه و سطح تستاشم خووووب تعداد رای : 13 نظرسنجی کدومو بگیرم کتاب جامع خیلی سبز ریاضی 9 69% مهر و ماه جامع ریاضی 3 23% تخته سیاه ریاضی 1 7% جامع ریاضی با طعم گلابی 0 0% 1398/05/26 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دستمال_کش_نباشیم عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2315 نظام قدیمی یا جدیدی؟ ریاضی با طعم گلابی رو نشنیده بودم😄 مولفش کیه؟ 😄
eelliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 با منی ؟؟ من مدرسه غیر انتفاعی خوب می رفتم خوبهممنون از راهنماییتعربی رو خیلی سبز بگیره یا گاج؟ادبیات چی موضوعی باشه نشرالگو یا جامع گاج؟
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9314 مهروماه و تخته سیاهخ خوبن بنظرمن تخته سیاه عالی ترهسایت الا ریاضی اقای نباخته هم خ خوبه
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9314 عربی هم فیلم های ناصح زاده اونم سایت الاادبیات هم 5 مبحث نشرالگو
eelliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 مهروماه و تخته سیاهخ خوبن بنظرمن تخته سیاه عالی تره سایت الا ریاضی اقای نباخته هم خ خوبه سایت آلا رو واسه فیلم میگی دیگه عزیزم؟؟؟
chikaaaa عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 1963 خوبه ممنون از راهنماییت عربی رو خیلی سبز بگیره یا گاج؟ ادبیات چی موضوعی باشه نشرالگو یا جامع گاج؟ فدات عزیزم خیلی سبز نشر الگو بهتره ولی کلا واسه موضوعی هیچ کدوم اینا خوب نیست یه نکته دیگه کلا منابع نظام قدیم و جدید فرق داره پس اعتماد نکنین به حرفای نظام قدیما مثلا واسه اونا ریاضی تخته سیاه عالیه یا نشرالگو زیست ولی واسه نظام جدید جواب نمی ده و اصن کتابای خوبی نیست
eelliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 فدات عزیزم خیلی سبز نشر الگو بهتره ولی کلا واسه موضوعی هیچ کدوم اینا خوب نیست ی ... پس ادبیات چی خوبه؟
eelliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 واسه نظام جدید هفت خان خیلی سبز همه موضوعیا رو هفت خان بگیره؟؟؟؟؟لقمه مهر و ماه چی؟
chikaaaa عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 1963 همه موضوعیا رو هفت خان بگیره؟؟؟؟؟لقمه مهر و ماه چی؟ کلا لقمه مهرو ماه که هیچی نداره از لحاظ تست و اینا واسه موضوعی باید تست زد تا قوی شد بله من هفت خانو می زدم بعدش الگو رو که به نظرم قرابت الگو بد نیست ولی به نسبت خیلی سبز صفره البته من ارایه و دستور تخته سیاهم می زدم خوب بود
eelliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 کلا لقمه مهرو ماه که هیچی نداره از لحاظ تست و اینا واسه موضوعی باید تست زد تا قوی شد ب ... ببخش خیلی سوال پرسیدم یه جمعبندی میکنم ببین موافقیریاضی اول مهر و ماه بعد موج آزمونفیزیک گاج ادبیات موضوعی هفت خانعربی خیلی سبزدینی شنیدم گاج خوبهو زبان مبتکران اناری
eelliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 212 کلا لقمه مهرو ماه که هیچی نداره از لحاظ تست و اینا واسه موضوعی باید تست زد تا قوی شد ب ... فیزیک میکرو طبقه بندی یا میکرو طلایی؟؟؟؟
chikaaaa عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 1963 ببخش خیلی سوال پرسیدم یه جمعبندی میکنم ببین موافقی ریاضی اول مهر و ماه بعد موج آزمون فیزیک ... خواهش عزیزم دوست داشتی درخواست بده سوالاتو بپرس در خدمتم مهرو ماه تست اموزشی موج ازمون تست زمان دار فیزیک حتما گاج نقره ای باشه میکرو طلایی خوب نیست اشتباه نخرین و واسه تست زمان دارم آبی قلم چی رو تهیه کنین دینی میکرو طلایی خوبه زبان دکتر اناری هم جامع مبتکران و هم درک متنو تهیه کنید و حتممماااا واژه نامه هاشو همراه با کتاب بهتون بدن و استفاده کنین عالین البته من علاوه بر اینا خیلی سبز اقای کیاسالارم می زدم هیلی عالی بود