2777
2789
عنوان

بلیط قطار

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 38 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من چیکار کنممم😢😢😢باید با اتوبوس بریم ینییی؟

اتوبوس خیلی سخته از تهران می خوای بری؟؟

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ازکدوم شهر به مشهد؟؟ چند نفرین؟؟ چه تاریخی؟؟

یکی از دوستان پرسید من براش از سایت در اوردم شیراز به مشهد اینو گفته ولی کرمان به مشهد 6تختش 105 و 4 تختش 168تومنه

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
من تا حالا با قطار مسافرت نرفتم 4تخته یعنی چی  مثلا یه کوپه ک جا 4نفر داره؟؟؟

اره هم چهار تخته داره هم شش تخته 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
یکی از دوستان پرسید من براش از سایت در اوردم شیراز به مشهد اینو گفته ولی کرمان به مشهد 6تختش 105 و 4 ...

نه عزیزم دارم برای خودت میپرسم

مگه نمیگی میخوای بیای مشهد؟؟ خب بگو چند نفرین؟ از کدوم شهر میخوای بیای؟؟ چه تاریخی؟؟ بگو تا اگه تونستم برات بلیط بگیرم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
نه عزیزم دارم برای خودت میپرسم مگه نمیگی میخوای بیای مشهد؟؟ خب بگو چند نفرین؟ از کدوم شهر میخوای بی ...

عه واقعا میتونی؟ من از کرمان میخوام بیام 28 دونفر

میخاستم 28 برم دیشب تو سایت زدم ظرفیت داشت الان  خاستم بخرم پر شده

ماهم واسه هشتم شهریور بلیط گرفتیم از یه ماه قبل،ولی عید ماه عسلمون بود میخواستیم بریم مشهد جا موندیم از قطار با اتوبوس وی ای پی رفتیم خیلیم خوش گذشت

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
عه واقعا میتونی؟ من از کرمان میخوام بیام 28 دونفر

فردا تا ظهر بهت خبر میدم

هر ساعتی باشه برای اومدن فرق نداره؟؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
ماهم واسه هشتم شهریور بلیط گرفتیم از یه ماه قبل،ولی عید ماه عسلمون بود میخواستیم بریم مشهد جا موندیم ...

خو منم زیاد با اتوبوس مسافرت رفتم ولی ی بار با قطار رفتم عالی بود vip هم زیاد فرقی با معمولی نداره بنظرم

فردا تا ظهر بهت خبر میدم هر ساعتی باشه برای اومدن فرق نداره؟؟

اینجا بیشتر ساعت یه ربع به 5 قطارای مشهد حرکت میکنه روزی یکی میاد فک کنم مرسی عزیزدلممم درخواست دوستیمو قبول کن 

بچه کسی جدیدا از قیمت بلیط قطار خبر داره چطوره؟ مثلا شیراز مشهد چقده 

قزوین مشهد ٣۰۰دادیم نفری.

برو علی بابا قیمتا هس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
2827
2791
2779
2792