2777
2789
خب منم میرفتم ولی کره جنوبی میرفتن اگه میبردن

گوشت سگم میخورن غذاها همه اکثرا دریایی و بدبو وای من تحنل بو غذاهاشون سخت بود. کشورای بهتر و ارزونتر و راحتتری برا تحصیل هست عزیزم کره رفتو برگشتتم گرون از کار درمیاد هزینه هام بالاست یه تجدید نظر بکن. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
چرا کره رو انتخاب کردی خب 

نمیدونم از همون بچگی خودم رو به کره ای ها نزدیک میدونم یعنی فکر میکنم منم عضوی از اونام شبیهشون هم هستم کره جای بهشت هست واسه من هم واسه خانوم ها امن هست هم قانون مندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت سگم میخورن غذاها همه اکثرا دریایی و بدبو وای من تحنل بو غذاهاشون سخت بود. کشورای بهتر و ارزونتر ...

نه نمیخوام که با هزینه خودم برم بورس میگیرم به هیچ کشوری جز کره انقدر علاقه ندارم

نمیدونم از همون بچگی خودم رو به کره ای ها نزدیک میدونم یعنی فکر میکنم منم عضوی از اونام شبیهشون هم ه ...

اینجوریام نیستا یه سفر برو ببین چجوریه ویزا بگیر برو با تور حدود ۲۰ تومان فک کنم بیشتر نشه ببین برا ۷ روز میتونی تحمل کنی. من که نهایت ده روز بتونم بمونم. برو مالزی برا تحصیل زیاد میرن ایرانیا یا روسیه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نه نمیخوام که با هزینه خودم برم بورس میگیرم به هیچ کشوری جز کره انقدر علاقه ندارم

وای اشتباه میکنی حالا تو سفر برو ببین چجوریه اونجاها ایرانی کمه دیوونه میشه ادم 

واییی میدونم کره اونجوری هست نه بابا من که فکر کره نیوفتادم از بچگی تو کفشم عزیز من که خودم با غذاها ...

من سه سال پیش با خواهرم رفتم ۳۰ میلیون شد. 

اینجوریام نیستا یه سفر برو ببین چجوریه ویزا بگیر برو با تور حدود ۲۰ تومان فک کنم بیشتر نشه ببین برا ...

گفتن دیگه نمیخوام به کشوری که علاقه ندارم برم من خیلی آدمارو دیدم رفتن کره خب به نظر شخصی من هر کشوری سختی هایی داره نمیشه که به آسونی بری زندگی کنی

اصلا بر اساس فرضیات بچگیهات تصمیم نگیر حتما یه سفر برو.

ببین عزیز هرکی سلیقه خودشو داره خو با زور نمیتونی بگی که کره بده نرو نمیتونی تحمل کنی من میدونم خوب از پس کره میام درضمن مگه چیکار دارم اونجا ایرانی هارو من از ایرانی ها فرار میکنم ههه

نمیدونم از همون بچگی خودم رو به کره ای ها نزدیک میدونم یعنی فکر میکنم منم عضوی از اونام شبیهشون هم ه ...

ببین کره ایها خیلی منضبط هستن 

خیلی سخت کوشن و خیلی با اراده فقط شبیه بودن که ملاک خوبی نیست 

وگرنه همه اورینتال ها شامل کره و چین و ژاپن و تایلندو ویتنام ..... چشم بادومی هستن حالا بماند که شیب چشمشون باهم فرق داره مثلا ژاپنیها به سمت پایین و چینیها به سمت بالاست 

آمار جراحی پلاستیک صورت در کره خیلی بالاست و از نظر  تجارت جنسی هم رتبه اول رو در جهان دارن

گفتن دیگه نمیخوام به کشوری که علاقه ندارم برم من خیلی آدمارو دیدم رفتن کره خب به نظر شخصی من هر کشور ...

به هر حال به عنوان کسی که چین و ژاپن و کره رفتم میگم به درد زندگی و تحصیل نمیخورن نهایت ده روز. ایشاا. موفق باشی

اصلا بر اساس فرضیات بچگیهات تصمیم نگیر حتما یه سفر برو.

چرا هیچوقت به علایق دیگران احترام نمیزارید من خیلی خیلی و اما خیلی دیدم ایرانی هایی که کره زندگی مکنن من میدونم تو کره خیلی موفق میشم

من یه مستند دیدم در مورد کشور کره دختراشون میگفتن زندگی خیلی سخته اینجا..ما اکثرا دنبال کیس خارجی ه ...

اره قوانین سحتی دارن سخت کار میکنن اضافه وزن نباید داشته باشی اصلا یه وضعیه.