2777
2789
عنوان

کشف بزرگ جوش نزدن و زیبایی صورت

357 بازدید | 19 پست

من خیلی به پوستم اهمیت میدم و اصلا دوست ندارم جلوی اینه که میرم حتی یه دونه جوش کوچیک ببینم و همه راهها رو رفتم تا کاری کنم که تا حد امکان اصلا جوش نزنم ولی بی فایده بود تا اینکه چند وقته کشف کردم بهترین راه برای زیبایی پوست اینه که از لحاظ تغذیه و رسوندن ویتامینهای لازم به بدن کارهای زیر رو انجام بدیم:

برای صبحانه خوردن ۱۰ عدد بادام خام و ۷ عدد پسته خام ( حتما خام باشه) و خوردن ۲ واحد میوه در صبح عالیه

خوردن ۸ لیوان اب در طول روز(۲لیوان صبح دو لیوان ظهر ۲لیوان عصر ۲لیوان شب)

خوردن مولتی ویتامین immunace 

خوردن قرص D3 اگه کمبودشو دارین طبق نظر پزشک

کلا نذارین بدنتون کمبود ویتامین داشته باشه

خوردن حداقل ۳ واحد میوه وسبزی در طول روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا این راه خوبیه برای سلامتی و زیبایی 

ولی من رو بازو و کمرم جوش میزنم 😣😣😣

خوبم نمیییشه

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
اگه همرو انجام بدین قول میدم هم جوش نمیزنین و هم پوست شاداب و خیلی زیبایی خواهین داشت که احتیاج به ه ...

من آب زیاد می خورم سبزی هم می خورم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
ارایشگرم خیلللی پوستش خوبه  همیشه بطری آب خوردن دستشه  قبل خواب هم همیشه بشورید ؛حتی ...

شستن ارایش قبل از خواب که جزو واجباته و اگه انجام نشه بعد از چند وقت پوست داغون میشه