2777
2789
عنوان

ارایشگرا!

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 44 پست
شامپو رنگ توی ارایشی بهداشتیا هست،فقط حتما باید موتون دکلره باشه تا رنگ بگیره،حدود دو هفته هم روی مو ...

اخه چرا همه چیز به دکلره میرسه؟؟؟  

ممنون  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

با شامپو دیگه نیاز به دکلره نداره؟؟؟یا باید حتما دکلره باشه؟؟؟

پودر دکلره های رنگی بگیر خب

همون رنگ های فانتزی هستن

در نیاز نیس قبلش دکلره کنی

همون رنگی هم ک بخوای درمیاد

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر دکلره های رنگی بگیر خب همون رنگ های فانتزی هستن در نیاز نیس قبلش دکلره کنی همون رنگی هم ک بخ ...

اسمش همین(پودر دکلره رنگی ) هست؟؟

مارک چی گرفتید؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

یه مارک رنگ مو میتونی معرفی کنی که بدون دکلره نزدیک به طلایی در بیاد؟پایه موهام الان ۶ هست

مارک مو اورال خوبه بستگی به مارک مو نداره یه مارک مو متوسط بگیر فقط ترکیب کن یه ترکیب برات میگم این خیلی خوبه زیتونی ولی طلایی قشنگی میشه اول ام 8با ان8با واریاسیون سبز ؛رنگ اصلیمون ام 8هست زیاد بریز اندازه موهات بعد یه انگشت ان 8و دو بند انگشت واریاسیون سبز  این اگر موهات کوتاه هست برا بلند بیشترش کن 

اسمش هین(پودر دکلره رنگی ) هست؟؟ مارک چی گرفتید؟

اره باید بری لوازم آرایشی بگی پودر دکلره رنگی می‌خوام 

بعد رنگهاشو نشونت میده 

همه رنگ هم داره

مارک خاصی نداره

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
اره باید بری لوازم آرایشی بگی پودر دکلره رنگی می‌خوام  بعد رنگهاشو نشونت میده  همه رنگ ه ...

ممنون نمیدونی چه لطف بزرگی درحقم کردی  

قیمتش تو چه محدوده ای هست؟؟

عزیزم شما میخواین دکلره نکنین بعد میخواین پودردکلره رنگی بخرین همون دکلره انگار کردی فرقی نداره

یعنی بعد از چند بار شست وشو رنگ فانتزی از بین میره و دکلره باقی میمونه؟؟؟(ببخشید این همه سوال کردم)

بعد چن بار شستشو رنگش میپره دیگه کلا رنگای فانتزی اینجور هست 

دکلره (همون رنگ مایل به سفید زشت)باقی میمونه ؟؟؟

میتونید رنگ سه صفر بگید تا موهاتون رو چن درجه روشن کنید و بعد رنگ فانتزی رو بذارید روش من خودم نمیخاستم دکلره کنم این کارو کردم و خوب شد ب روشنی دکلره نمیرسه ولی خوب شده رنگش

میتونید رنگ سه صفر بگید تا موهاتون رو چن درجه روشن کنید و بعد رنگ فانتزی رو بذارید روش من خودم نمیخا ...

ممنون