2777
2789
عنوان

پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست

بچه ندارم فعلا.ولی همیشه دوست داشتم هم مادر یه دختربودن تجربه کنم هم مادر یه پسر بودنو.خداکنه خدا یه دختر و یه پسر بهم بده

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من یه دختر دارم یه پسرم باردارم و قلبن دخترمو بیشتر دوس دارم خیلی زیاد چون احساس میکنم تربیت پسر سخته و کلا بی نمکن از طرفی ام خوشحالم چون شوهرم پسر دوست داشت

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقيقا منم ب همين خاطر پسر دوست دارم پسرمو درست تربيت ميكنم ك در اينده با زنش مثل ادم رفتار كنه ولي ...

بابا پسر هم ممکنه دست یه دختر بد ویه خونواده بد بیوفته، انقد دوروبرمون ازاین پسرا داریم

دختر عشقِ عشششقققق، زمونه دیگه عوض شده، الان دخترا پا به پای پسرا تو جامعه ان، از درس خوندن گرفته تا شاغل بودن و ... ، بنظر من برای مادر دختر داشتن واجبه واجب ، من یه دختر ۴ ساله دارم بازم دلم میخواد دومیم دختر باشه و حرف مردم اصلا برام مهم نیس

مامانِ من یه دختر داشت اونم من بودم ، بازم میگه کاش یکی دیگه هم داشتم ، یه دختر کمه🥰🥰🥰

بابا پسر هم ممکنه دست یه دختر بد ویه خونواده بد بیوفته، انقد دوروبرمون ازاین پسرا داریم

اره

اتفاقا برادر شوهرم اينحوريه

زنش خيلي وحشتناكه

ولي خب حس ميكنم تعدادش كمتره

نميگم دختر بده ها خودم عاشق دختر بودم ولي مطمعنم دختر داشته باشم يكي اذيتش كنه ميكشمش نميتونم تحمل كنم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

درکل دوتاشم نعمت خدا هستن، ولی من بیشتر نظرم به اینه که دختر تا کوچیکه شیرینی زندگیه، وقتیم بزرگ شد میشه همدم ودلسوز پدرومادرش، پسرا بیشتر بعد از زن گرفتن کشیده میشن سمت زنشون

پسر ... من تو خونه با ناز و نوازش بزرگ شدم نازک تر از گل به من کسی چیزی نگفت ولی بعضیا یه نرهاییی تربیت میکنن البته ببخشیدا که به خودشون جرات میدن به همین دختری که با ناز و نوازش بزرگ شده متلک بگن مثلا تو خیابون !

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞