2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 23 پست

محمد رو به تنهایی بذار، قشنگ تره 

اسم پسرمنم محمد 😍

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمد امین قشتگتره.چون هردوعربی هستن ک اسم و لقب پیامبرن.سِتن.منم قصد دارم اگه بچه بعدیم هم پسرشد بذا ...

من از اسمای عربی دیگه بدم اومده حالا محمد و علی خوبن ولی اسمای ایرانی اصیل معنادار خیلی قشنگن به نظرم

من از اسمای عربی دیگه بدم اومده حالا محمد و علی خوبن ولی اسمای ایرانی اصیل معنادار خیلیدقشنگن به نظر ...

به من توخواب گفتن اسمشو محمدحسین بذارم.ترسیدم نذارم.بعدیشو هم میخوام باهمین ست کنم.من که ایرانی اصیل نیستم که اسم اصیل بذارم‌. اصالتم عربه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
به من توخواب گفتن اسمشو محمدحسین بذارم.ترسیدم نذارم.بعدیشو هم میخوام باهمین ست کنم.من که ایرانی اصیل ...

وای داداش منم همینجوری شد تو خواب مامانم رفت گفت حسن بزارید مامانم انقد ناراحت شد گفت حسن چیه پیرمرده مگه😂 ولی دیگه ترسید اونم و گذاشت هیچ بامنم جور نیس خخخ‌

وای داداش منم همینجوری شد تو خواب مامانم رفت گفت حسن بزارید مامانم انقد ناراحت شد گفت حسن چیه ...

😂😂😂😂حالا ما تو ساختمونمون ۳ تامحمد داریم خواهرشوهرم هم تو خواب گفتن بذار محمد.چی میشد😂😂😂۴ تامحمد تو یک ساختمون.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی