2777
2789
تو خانواده ماهم بیشترشون شوهر خشگل دارن هیچکدومشونم خوشبخت نیستن همه تو زرد از اب دراومدن ب جاش اونا ...

خخ حالا مابرعکس اونایی که شوهراشون زشت بود چشمو گوششونم بیشتر میجنبیدالان شوهرمن هم ازنظر قیافه هم مالی از همشون بهتره از همشونم پاک ترو نجیب تره تیپشم گاهی مردونه وقتیم باخودمه تیپ جلف میزنه ولی بدون خودم سر سنگین..

جاوید عشق مامان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی اینو همیشه مامانم میگه بار نمیکردم 

اره

چندتا از دوستام همش گیرشون ب این بود ک شوهراشون خوشگل باشن دوتاشون طلاق گرفتن یکیشم شوهرش دختربازه همش دوست دخترداره اونم در شرف طلاق گرفتنه دخترای فامیل ماهم هرکدوم ک شوهراشون خشگل و خوشتیپن همش از زندگی و شوهرشون نالونن بجاش ی دختردایی و دختر خاله دارم یعنی ی ذره شوهراشون خشگل نیستن زشت کامل!اینقد خوش اخلاقن زندگیاشونم عالیه

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
اره چندتا از دوستام همش گیرشون ب این بود ک شوهراشون خوشگل باشن دوتاشون طلاق گرفتن یکیشم شوهرش دخترب ...

ببخشید ولی چه جوری آدم دلش میاد بخوابه با یه ادم زشت

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
خخ حالا مابرعکس اونایی که شوهراشون زشت بود چشمو گوششونم بیشتر میجنبیدالان شوهرمن هم ازنظر قیافه هم م ...

اره خب مهم ذاتو باطن ادمه

هم تو زشتا هم تو خشگلا خوب و بد داریم 

اره چندتا از دوستام همش گیرشون ب این بود ک شوهراشون خوشگل باشن دوتاشون طلاق گرفتن یکیشم شوهرش دخترب ...

اینجوری نیست که خوش قیافه باشن بدذات وخیانت کارباشن .زناشون ازاول به وفاداری صداقت .واخلاق طرف نگاه نکردن

فقط نگاه کردن به به چه خوش قیافه اس 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

زندگی یعنی این  شوهر زشت و خاطر آسوده

اره

خشگلا هم زیاد دنبالشونن براهمین سر و گوششون بیشتر میجنبه ولی بعضیا هم هستن عین میمون میمونن ی زبون چاپلوس دارن سر و گوششونم از همه بیشتر میجنبع

منم همیشه همینو میگم واقعا خیلی سخته خخ

حداقل قیافش معمولی باشه بشه تحملش کرد

به این حرفا نیست 

بعضی مواقع طرف قیافش خوب نیست ولی به دلت میشینه یعنی اون حسی که بهت میده باعث میشه جذبش بشی دیدم که میگم و وقتی مدتی که میگذره تازه برات خوسگل هم به نظر میرسه  مهم رفتار و گفتار طرف هست و اون انرژی و حسی که بهت منتقل میکنه همه چیزه 

اینجوری نیست که خوش قیافه باشن بدذات وخیانت کارباشن .زناشون ازاول به وفاداری صداقت .واخلاق طرف نگاه ...

دقیقا👍👏