2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 533 پست
میشه لطفا برا عاقبت بخیری من دعا کنید. من صدتا صلوات برا عاقبت بخیری همه جوونا میفرستم.

مرسی عزیزم💚💖💛💜💙ایشالا که هم خیر دنیا ببینی هم آخرت💙💜💛💖💚💋خدا کمکت کنه که فکر امثال خودت هستی😍😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰تا برا شفای مادرم و سلامتیش دعاکنید ب دعاتون محتاجم😔

ممنون عزیزم💙💜💛💚💖الهی که همه ی مادرا از جمله مادر شما همیشه سلامت باشن💚💛💙💜💖ایشالا سایشون همیشه بالای سرت باشه گلم🌻😙🌷💞

@مینا46   @nznin_zhra   @دخترزمستون   @آلبالو814664   @درمسیرخدا   ...

سلام لیلی جان

۵۰۰تاصلوات،ان شاالله در زودترین زمان ممکن و به بهترین روش   و به مدد خدا و ملائک مقرب و ائمه اطهار حاجتروابشی  و به خواسته هات برسی عزیزم😍

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ممنون عزیزم💙💜💛💚💖الهی که همه ی مادرا از جمله مادر شما همیشه سلامت باشن💚💛💙💜💖ایشالا سایشون هم ...

خیلی ممنونم عزیرم،حاجت رواشی😘❤♥❤♥❤♥

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
@1978   @برلیانت20   @یاسی1   @atryas   @fmj    

ممنون عزیزم که صدا کردی.من ۴۰۰تا میفرستم .ان شاءالله ماه دیگه این موقع به اون چیزی که میخوام برسم

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
سلام لیلی جان ۵۰۰تاصلوات،ان شاالله در زودترین زمان ممکن و به بهترین روش   و به مدد خدا و ملائک ...

مرسی عزیزم💛💚💙💖💜قربونت برم💋ایشالا که شما هم حاجت روا بشی😙البته من مثل شما بلد نیستم انقدر قشنگ دعا کنم🌻🌹🌷

ممنون عزیزم که صدا کردی.من ۴۰۰تا میفرستم .ان شاءالله ماه دیگه این موقع به اون چیزی که میخوام برسم

ممنون عزیزم💜💙💖💛💚به امید خدا زود زود حاجت روا بشی💋