2821
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 533 پست
سلام دوست جون 114 واسه کار همسرم دعا کنین انشالله همه حاجتتون روا بشه 

سلام عزیزم💛💖💜💙💚مرسی از لطفت😙ایشالله که کنار خانوادتون همیشه با آرامش و خوشی زندگی کنید و کار همسرتون به حق امام زمان درست بشه🌸🌹🌼الهی هرچه زود تر حاجت روا بشی🙏💞

برای باردار شدن همه و من 200تا صلوات

مرسی گلم💜💖💛💚💙الهی که هر چه زودتر مامان یه نی نی ناز بشی به حق امام زمان😙😍ایشالله هر چه زودتر حاجت روا بشی عزیزم😊😉🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ممنون که صدام میزنی اما متاسفانه من از ۴ب بعدنیستم براهمون تاپیک صلوات و نمیبینم شرک ...

سلام قربونت برم💖💜💙💚💛خدا رو شکر خوبم😙عزیزم اگه نمیتونی شرکت کنی هیچ اشکالی نداره به نیابت شما صلوات فرستاده میشه گلم💞💋

سلام ممنونم که صدام کردی😚😍  من به نیت عدد امام زمان که ۵۷ هست ۵۷۰ تا میخونم

سلام قشنگم💛💚💙💜💖ممنون از مهربونیت😍💋خدا خیرت بده😙🌼🌹🌸💞🙏

عزیزم من درباره (عدد امام زمان) که گفتی ☝اطلاعی ندارم☺میشه بهم بگی دلیلش چیه😚😇

سلام

ممنون که صدام کردی

200 تا میخونم

انشالله حاجت روا بشید

التماس دعا

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
سلام عزیزم💚💛💖💜💙ممنون از مهربونی شما😚😊الهی که خیر ببینی💞😍🙏

عزیز. خدا باشی

ممنون از دعای خوبتون

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
قربونت برم💙💛💖💚💜عزیزم صلوات ها به لطف همه ی شما خیلی بیشتر از 14000 شده ولی هیچی اشکالی نداره که ...

فدات بشم مرسی ک بانی خیر شدی.ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزمممم😘❤

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  
۱۴ تا به نیت شفای دوستم  تورو خدا براش دعا کنید دکترا جوابش کردند

مرسی عزیزم💙💛💚💖💜الهی که دوستای خوبمون همیشه سلامت کنارمون بمونن به حق امام زمان که واقعا نعمت بزرگی هستند😍💋😙🙏

سلام قشنگم💛💚💙💜💖ممنون از مهربونیت😍💋خدا خیرت بده😙🌼🌹🌸💞🙏 عزیزم من درباره (عدد امام زمان) ک ...

عدد ابجد اسم امام زمانه عزیزم ... مثلا عدد امام علی ۱۱۰ هست عدد حضرت فاطمه ۱۳۵ و میگن خواستین صلواتی نذر کنین به نیت ائمه به عدد اسمشون باشه بهتره

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز