2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 533 پست
@بانوی_بی_نشان   @سرباز_خونه   @sayeh6859   @فرزندم_نذر_امام_زمانم   @ام ...

۱۰۰ صلوات میفرستم.انشاالله که به زودی شاهد ظهور حضرت باشیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

۱۰۰۰ تا 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@♡مهرآوید♡   @تارایی1398   @hessemobham   @فیاما   @avesta2000   & ...

سلاممم خواهرام...خوبید؟میسی خواهری از دعوتت

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

۱۰۰تا عزیزم انشالله همه مشکلاتشون حل بشه منم همینطور    

مرسی عزیزم💜💖💚💛💙ایشالا که بزودی حاجت روا بشی و شادی و آرامش و خوشبختی جای مشکلاتتو بگیرن😚😍🙏

ممنون که صدام زدین  ۲۰۰ صلوات با عجل فرجهم میفرستم

مرسی عزیزم💙💛💚💜💖خدا و امام زمان کمکت کنند😙 مهربون و خوش قلب!!! و بزودی زود حاجت روا بشی💖💜💚💛💙😍

لی لی جون موضوع چیه گلم؟

سلام عزیزم💖💜💚💛💙داریم برای مشکلات دیگران صلوات نذر میکنیم و ثواب صلواتو هدیه میکنیم به امام زمان(عج)🙏تا هم ترویج مهربانی بشه هم خودمون تاثیرشو ببینیم😍اگر مایل بودید شرکت کنید خیلی خوشحال میشم😚🌸

@ساناس   @سسسلام   @bbita   @آnآh   @shaliz    

سلام عزیزم ممنون از دعوتت ممنون ازشما و همگی  بابت مهربونیتون

به روی چشم ۱۰۰ تا میفرستم من اینجور مواقع که صدام میزنن به فال نیک میگیرم و میگم قسمتم بوده که توفیق نصیبم شه 

برا همتون از خدای بزرگ و مهربان بهترینها رو میخوام الهی آمین حاجت روا باشید

خواهشا شما هم برای من دعا کنید اوضاع روحی خوبی ندارم ی سری  مشکلاتی دارم امیدوارم به حق دعاهاتون و نفس های حقتون برطرف شه وزندگیم ی سامونی بگیره، روی خوش زندگی رو ببینم ، توکل بر خدا 

سلام عزیزم ممنون از دعوتت ممنون ازشما و همگی  بابت مهربونیتون به روی چشم ۱۰۰ تا میفرستم من این ...

سلام جانم💙💛💚💜💖😍انقدر قشنگ و مهربون گفتی که حرفی واقعا نموده😇😚😍ممنونم ازت🌸ایشالا به زودی زود حاجت روا بشی🙏😊