2777
2789

امروز جمعه است و یک روز خوب

پست بزارید و به هم انرزژی مثبت بدید

منم براتون چهار سوره توحید و فلق، ناس، کافرون رو میخونم

خدا به همه سلامتی، عمر طولانی و باعزت، خوشبختی و آرامش و آسایش دنیا و آخرت، عاقبت بخیری، شفاعت ایمه و اولیای خدا در آخرت و ان شا الله حاجت روایی بده❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مر سی دوستم امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد

لطفا به نیت اژدواج و کار برام بخونین

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

ممنونم از این همه محبتت دوست عزیزم..برای منم بخون انشالله شهریور ماه نتیجه بگیرم ازت ممنونم..منم برات آیةالکرسی میخونم انشالله حاجت روا بشی مهربون

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

منم  

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖