2777
2789
عنوان

افسردگی به خاطر حرف مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 36 پست

شاید تعجب میکنن که سنت کمه دختر بزرگ داری میپرسن

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره یه روزی 30 سال به بالا میشی،اونموقع میخوای چکار کنی؟

خب چه اشکالی داره به موقعش 30 ساله هم میشم ولی منی که هنوز ازدواج نکردم بهم یه بچه خودشم 10 ساله نسبت دادن 

بابا ول کن حرف مردمو هر چی ک دلت میگه همون درستع منم باشگا ک میرفتم ی نفر ب ابجیم گفته بود ک خواهرت ...

آخه واقعا بهم نمیخوره اصلا چون اصلا حالت زنانه ندارم نه رفتارم نه قیافه ام حتی عروس خاله مامانم وقتی اولین بار چند ماه پیش منو دید گفت پیش دانشگاهی هستی. ولی الان دو نفر بهم این حرفو گفتن. آدم احساس پیری میکنه 

مردم زیاد شعر میگن بلانسبت نی نی سایتیا😅 من خودمم ۱۹ سالمه با برادرزادم ک ۵سالشه میرم بیرون فک میکن ...

واقعا چرا بعضیا اینطورین مگه دختر 19 ساله چطوری باید باشه که بهش یه بچه نسبت میدن 

واقعا چرا بعضیا اینطورین مگه دختر 19 ساله چطوری باید باشه که بهش یه بچه نسبت میدن 

نمیدونم واقعااا😐😐😐😐

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
ملت رد دادن بابا من دوستم باهام بود۲۶سالشه منم۳۱فکرکردن من مامانشم 😞😞😞

یا خدا این دیگه خیلی بدتره. شما ناراحت نشدین؟ نمیدونم مردم با چه منطقی حرف میزنن واقعا 

بیخیال اصلا مهم نیست،منو خواهرم ۷ سال اختلاف سنی داریم بعضی وقتا میگن شما مادر و دختر هستید؟اینجوری ...

خب میتونن بگن خواهر هستین یا اصلا بپرسن چه نسبتی دارین 

من و خاله م ۹سال فاصله سنی داریم چند نفر فکر کردن خاله م مامانمه😂 حالا خاله م خیلی کم سن میزنه شای ...

نه ما اصلا شباهت نداریم حتی یه ذره. اون خیلی چاقه و من لاغر. 

نه ما اصلا شباهت نداریم حتی یه ذره. اون خیلی چاقه و من لاغر. 

ولش کن به دل نگیر مردم خیلی چیزا میگن

اعتماد به نفس داشته باش جوابشونو بده

بگو به من میاد همچین دختری داشته باشم؟ جای خواهرمم به زوره😂

روزای خوب تو راهن🥰🌸