2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 26 پست
چرا اینقدر خانم های این دوره مودب هستن واقعا؟ یکی فحاشی میکنه. یکی کتک میزنه و...

یه لحظه قاطی کردم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بهش بگو نزدیک پریودیته  هورمون هات بهم ریخته دست خودت نبوده‌ چون مطمئنم واقعا هم همین ط ...

باردارم 😁

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
خب گلم شب جمعه هستش ها مثل اینکه🤣🤣🤣🤣

چن ماهه رابطه ندارم و امشب شیفته

پیام بده و عذرخو اهی کن دفعه دیگم عصبانیتتو کنترل کن برگ برنده همیشه دست اون کسی هست که سکوت کرده

اخه نمیشد سکوت کنم

وااا چه بد  گلم منم درست ۴ ماه میشه ندارم

شما چرا

خب سکوت بهتر بوده یا اینکه مجبوری عذرخواهی کنی؟!!

بله درسته

یه لحظه قاطی کردم

بنظرم خیلی باید رو خودت کار کنی. عزیزم شما داری مادر میشی اگه این رفتارها رو جلوی بچه انجام بدی دیگه از پدرش حساب نمیبره. من خط قرمزم احترام هست. همیشه هم اگه تو بحث هامون احساس کنم به جاهای بدی کشیده میشه سکوت میکنم حتی اگه مقصر نباشم ولی بعد از چند روز با آرامش راجع بهش صحبت میکنم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.