2821
2789
عنوان

خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 22 پست

همیشه اتوکشیده و خوشبو و تمیز باش با یه آرایش ملایم و موهای مرتب

نمیخواد خیلی سانتال مانتال باشی

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

کمدت باید پر باشه از لباس و همه چی

همه چی مخصوصا مانتو و شلوار چندین مدل 

لباس مهمونی وسایل ارایش،روسری شال

کفش خیلی مهمه خیلییییی😁

لاک ،حتی کیف

اخه خودم مرتب خرید میکنم همیشه همه چی هست...

ولی همه اینها هم باشه،برای جذابیت شخصیت حرف اول رو میزنه...لحن مودب و متین و به اندازه شوخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بایدی نیس مثلا یکی ارایش میکنه لوازم آرایش زیاد باید داشته باشه ولی یکی آرایش نمیکنه خب نداره زیاد

ولی چیزی که نیازه به نظرم ضد آفتاب و وسایل مراقبت مو مثل ماسک و سرم  مو و اینا و مراقبت پوست 

مانتو رنگ های مختلف ولی حتنا مشکی باید داشته باشه و شال و روسری های همه رنگ و شلوار حد نیازش همون لی و مشکی و سفید یا کرمی کافیه ولی رنگ های مختلفم خوبه

کفشم بستگی به استفادش داره که اگه کتونی میموشه کتونی زیاد باید داشته باشه ولی یه محلسی حتما باید باشه

اگه اهل لاک باشه چنو تا رنگ لاک 

کیف یه مجلسی حتما باید باشه بقیه دیگه بستگی به استفادشه

لباس مجلسی برا مناسبت های مختلف مثلا تولد عروسی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من خودم فکرمیکنم لباس دارم ولی همش بدردنخوره...نه موبندشیک دارم.....نه درست حسابی اماده میشم دقیقه ن ...

تو خونه واس سوهرت لاک بزن ،توربان تو خونه ای بگیر واس موهات از همه رنگ که با لباسات ست کنی،تاپ شلوارک عروسکی،پیراهن کوتاه،انواع وسیله آرایش حداقل تو خونه واس شوهرت ارایش کن چون میگی چادری هستم دارم اینجوری راهنماییت میکنم،انواع عطر،مردا خیلی برلشون تمیزی زن مهمه ،موهاتو مرتب برس بکش انواع ماسک مو انواع لوسیون بدن

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
متوسطه.یه مانتوبیشترندارم

خوب دیگ حداقل دو تا مشکی 

یکی اسپورت یکی مجلسی 

چند تا رنگارنگ 

چند جفت کفش عروسی و بیرون و کتونی 

روسری و شال حداقل پنج شش تا داشته باشی خوبشو 

کیف و کفش ست 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

من همیشع وقتی میخوایم مهمونی بریم از شب قبل لباس و مانتو و کفش و هر جیزی که نیاز دارم رو هم برای خودم هم پسرم آماده میکنم هر چی نیاز باشه اتو میکنم هر چی کم باشه میگیرم اینجوری دقیقه ۹۰ دنبال لباس بگردی هر چی هم تو خونه داشته باشی خوب نمیتونی ست کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز