2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 53 پست

اگه دعوت کنی فکر میکنن برلی کادو دعوت کردی ،بزار خودشون بیان هر وقت اومدن شام نگه دارشون  یا یه دفعه بعد از اینکه همه اومدن خودت دعوتشون کن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا باید بیان.ما هم یک ماهه خریریم فقط خانواده من و خواهرمینا اومدن..خانواده بیشعور شوهرم نیومدن ونمیان هم..هرچند من چشم روشنی خونه اونا رفتم اما شنیدم ک گفتن ما نمیریم سر اینکه من با خواهرشوهرم قهرم حالا برادرشوهرمینا هم تعصب میکشن کثافتا اخه یکی نیس بهشون بگه ب شما چه مگه من با شما قهرم ..میسوزم از پولهایی ک بابت چشم روشنی خونشون بردم

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
من دعوت كردم .. به نظرم بهتره دعوت كني

اخخ شاید یکی نخاد کادو بیاره یا نخاد بیاد چشم روشنی..اینجوری مجبور نمبشه؟؟

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

هر كس اينجا يه چيزى نوشته 😁، جالبه چه جور ميخواى تشخيص بدى ، بهترينش اينه شما دعوت كنى وليمه بدى ، هم فاميلاتون دور هم جمع ميشن  بعدشم يه شب تموم ميشه ميره همون شب برات كادو ميارن 

اونا باید بیان.ما هم یک ماهه خریریم فقط خانواده من و خواهرمینا اومدن..خانواده بیشعور شوهرم نیومدن ون ...

منم فقط خواهرم اومده.اونا حتی تبریک هم نگفتن .میگم نکنه باید دعوت کنم