2777
2789
عنوان

به نظرتون بی بی چک بزنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست
الان بزنم؟  میگن که ادراره اول صبح باید باشه

من ۲۶سیکلم عصر زدم مثبت شد شماهم بزن انشالله مثبته اگه باردار باشی ربطی به صبح وغیره نداره صبح میگن هورمون بیشتره فقط 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه من ۱۰ روز عقب انداختم تازه امروز بی بی زدم مثبت شد اصلا باورم نمیشه😭😭😭

مبارک باشه،خوش به حالت تکلیفت مشخص شد،من که همش لکه بینی دارم.5 روزم از موعدم گذشته

خدایا شکرت   
الان اشکال نداره؟؟؟  ادراره اول صبح نیست آخه

نه اشکال نداره

باردار باشی هروقت بندازی نشون میشه

فقط تا 5 دیقه معتبره

خبرشو بده

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
مبارک باشه،خوش به حالت تکلیفت مشخص شد،من که همش لکه بینی دارم.5 روزم از موعدم گذشته

عزیزم ان شاءالله تکلیف تو هم سریع مشخص بشه

همه منتظرا ان شاءالله مامان بشن

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی

چند وقت اقدامی؟ ببین من دیگه بهش فک نمی کنم تا خد ا بهم نده و به مصلحتم نباشه نمی خام اقدام میکنم ولی دیگه به زور از خدا نمیخام حتما صلاحی توشه هروقت خداجون بخاد و بفهمه به مصلحتته بهت میده ناراحت نباش 

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
امید به خدا

اره عزیزم نارحت نکن خودتو الانم که از موعدت نگذشته نارحتی نداره نشدم بگو خدا نخاسته حتما یه چیزی میدونه که بهت نمیده حکمتی توشه

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️