2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست
من الان ازتون کمک خواستم اگه خواهری داشتم ازش میپرسیدم شمارو جای خواهر خودم میدونم 😔

خب عزیزم اینهمه استرست برای چیه نه دخولی بوده نه مایع منی، قرصم ک خوردی خیالت راحت چیزی نمیشه، اونجوری گفتم ک بفهمی اسپرم انقدم سیریش نیست خیلی نگرانی یه شربت زعفرون گلاب بخور دیگه هم بش فکر نکن ماهم این روزا رو گذروندیم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم مرسی که مسخرم نکردید 😔

من بیشتر حرص خوردم

اخه خودم پارسال یه دونه اورژانسی خوردم چون شوهرم شک داشت

هنوز ک هنوزه با عوارضش درگیرم و به زور قرص و جوشونده پریود میشم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

عزیزم نه باردار نمیشی... اصلا نترس... مطمئن باش خیالت راحت باشه... تازه مگه بارداری الکی خواهر من کلی راه داره... با اب صابون از بین میره... تازه دخول باید کامل باشه... ومنی داخل ریخته بشه... بعد شما نیم ساعت دراز بکشی  تازه در طول ماه باید یک شب درمیون باشه این جریان تا بشه باردار شد..... 

این توضیحات رو دادم ک خیالت رو راحت کنم

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
من الان ازتون کمک خواستم اگه خواهری داشتم ازش میپرسیدم شمارو جای خواهر خودم میدونم 😔

عزیزم نگران نباش بخدا چیزی نیست... منم دوران عقدم از این فضولی ها میکردم... همش نگران بودم

من بیشتر حرص خوردم اخه خودم پارسال یه دونه اورژانسی خوردم چون شوهرم شک داشت هنوز ک هنوزه با عوارضش ...

پس خیالم راحت چیزی نمیشه ؟چون همسرم شک کرد منم استرس گرفتم خانواده من خیلی مذهبی این حرفا گناه حساب میشه☺از ترسم گفتم بره حمام بعد اما بازم شک کردم چون اصلا دخول نبود گفت شاید رو دستش مونده باشع

پس خیالم راحت چیزی نمیشه ؟چون همسرم شک کرد منم استرس گرفتم خانواده من خیلی مذهبی این حرفا گناه حساب ...

بی خیال از دوران نامزدیت استفاده کن و خوش باش... فردا رفتی تو زندگی هزار مشکل رو سرت میریزه

پس خیالم راحت چیزی نمیشه ؟چون همسرم شک کرد منم استرس گرفتم خانواده من خیلی مذهبی این حرفا گناه حساب ...

نه اصلا جای نگرانی نیست و این موضوع صد در صد منتفیه

فقط موقع رابطه و بعد از ارضا شدن چیزی نباید رو عذر میخام واژن شما بریزه اصلا 

حتی تو عقد

به جز این اصلا جای نگرانی نیست

پس با دست مشکلی پیش نمیاد خداروشکر

اره خیالت راحت حموم هم فرستادیش بنده خدا رو اگرم چیزی بود و نبود ریشکن شد 😃😃