خانوما من یه سوال داشتم کسیم نیست ازش بپرسم تازه نامزد شدم استرس گرفتم میشه خواهرانه کمکم کنید؟ من نانزدم یه رابطه غیر دخول داشتیم ۱۵ و ۱۶ روز پریودیم بود ۶ روز بعد از پریودیم یعنی ۲۲ یه رابطه غیر دخول داشتیم همسرم ببخشید معذرت میخوام (ا ر ض ا)شد رفت حمام بعد از حمام منو (ا ر ض ا)کرد و این رابطمون در حد دست زدن بود حالا من استرس دارم اسپرم رو دستش باقی مونده باشه ولی خودش میگه دستاشو با اب صابون شسته بوده و بعدش من دوتا اورژانسی خوردم الان سوالم این ۶ روز بعد پری امکان بارداری هست با توجه به رابطه ما ؟الان استرسم الکی یا ن؟اسپرم با اب صابون از بین میره
عزیزم نه باردار نمیشی... اصلا نترس... مطمئن باش خیالت راحت باشه... تازه مگه بارداری الکی خواهر من کلی راه داره... با اب صابون از بین میره... تازه دخول باید کامل باشه... ومنی داخل ریخته بشه... بعد شما نیم ساعت دراز بکشی تازه در طول ماه باید یک شب درمیون باشه این جریان تا بشه باردار شد.....
من بیشتر حرص خوردم اخه خودم پارسال یه دونه اورژانسی خوردم چون شوهرم شک داشت هنوز ک هنوزه با عوارضش ...
پس خیالم راحت چیزی نمیشه ؟چون همسرم شک کرد منم استرس گرفتم خانواده من خیلی مذهبی این حرفا گناه حساب میشه☺از ترسم گفتم بره حمام بعد اما بازم شک کردم چون اصلا دخول نبود گفت شاید رو دستش مونده باشع