2777
2789
عنوان

خابم گرفته شوهرم بیدار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 37 پست

پسرم که کوچیک بود خونه مادر شوهر بودم نمیشد زیاد بخوابم گاهی از شدت خواب پای تلویزیون خوابم می‌برد بعد شدهرم صدام می‌کرد میگفت بیا رو تخت،،، من می‌پریدم میگفتم وای نه بچه رو عوص نکردم میگفت من جاشو عوص کردم انگار دنیا رو بهم میدادن می‌پریدم تو تخت،،،،، و اون خواب چقدر شیرین بود،،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشک رفلاکس چیه عزیزم، چ فرقی داره؟ 

یه تشک شیب داره دوطرفش هم دوتا بالشتک وصله که بچه اینو اونور نشه سیسمونی فروشی ها دارن معمولا توی نت سرچ کن عکسش هست به نظرم حتمادبگیر دیگه شبا راحت میخوابین

من اینقدر خسته میشم ک میخابم مثل سنگ میشم شیفت شوهرم باشه میگه گریه میکنه ت یه تکونم نمبخوری قبل ز ...

والا منی که قبل بچه داری دوازده شب میخوابیدم تا دوازده ظهر تازه غروبم دوسه ساعت میخوابیدم الان روزی شیش هفت ساعت میخوابم ولی با ی تکونش بیدار میشم .گاهی وقتا اصلا اون بیدار نشه خودم ناخوداگاه بیدار میشم شیرش میدم.من دیشب چهار صب خوابیدم تا یازده وتا الان بیدارم هر شب همینجورم تازه دوشبه مهمونم دارم و خیلی خستم با دوتا بچه شیر ب شیر دخترم دوسالشه همش باهاش سر پام بازم از خواب بیدار میشم راحت

دکتر بهت گفته بیدار باش مواظبش باش؟؟ شوهرت سر کار میره؟؟ 

ن عزیزم نگفته ولی چند بار نزدیک بود ت خاب خفه شه

می‌ترسیم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد