2777
2789
عنوان

از شوهرم پرسیدم بعدزایمان....😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 119 پست

چرا اونقدر مردا ب قشنگی اهمیت میدن . درسته انسان عاشق زیباییه  ولی ادم مگه میشه زنشو بگه زشت شدی بعد زایمان خو واس تو بچه زاییده مگه خودش دلش میخواسته هیکلش اینجوری شه .جا اینکه تشکر کنه نه ماه اونو نگه داشته همه سختیارو تحمل کرده باعث شده بخاطر بچه هیکلش این فرمی شه

اونوقت میگن ....

من ک از الان ب شوهرم گفتم طبیعی خیلییی بده اونم گرخید فقط از این لحاظ ترسوندمش .

البته من عقدم بهش میگم از الان ک در جریان باشه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب جاق شدی عزیز من

اره من یکم جاق شدم. اما اونا حامله شدن شکماشوون بزررررگ اما ترک نخوردن زودم شکمشون تخت شد. شانسه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
استاتر من تعجب میکنم چرا حرف میجوی و میزاری تو دهن شوهرت باید سیاست به خرج بدی ن اینکه بری بگی من گش ...

همینو بگو اینکارارو میکنید مردا پررو میشن. بچه خودشو به دنیا اوردی باید منتم سرش بذاری 

کی همچین حرفی زده؟؟

خوب میسم ینی؟

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

سنت کمه با ورزش و تغذیه خوب رو فرم میای زایمان اولت هم هست سریع جمع میشی ...از الان رژیم اصولی و ورزش رو شروع کن ...اگه وا بدی بشینی غصه خوردن چاق تر و بدترکیب تر میشی...

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

کاش منم  باردار بشم این مشکلاتُ داشته باشم اینا همه حل میشه نگران نباش

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
 سنت کمه با ورزش و تغذیه خوب رو فرم میای زایمان اولت هم هست سریع جمع میشی ...از الان رژیم اصولی ...

چقد طول میکشه تا جم بشه؟چهل روزه گذشته☹

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده