سلام شب بخیر من پنجاه روزه زایمان کردم، تا پنج روز پیش سینه هام از شیر زیلد سفت میشد شیرم سرریز میشد و کل لباسم خیس میشد، الان پنج روزه که سینه هام شل شل شده، شیر دارم ولی مثل سابق نه😭😭😭خانما آدم تا پایان دو سالی که شیر میده سینه اش سفت میشه؟الان شرایط من نرماله؟شما تا کی سینه تون سفت میشد؟ چکار کنم دوباره شیرم مثل سابق بشه؟بچه ام هم روزی حداقل سه بار پی پی میکنه و وزنش خوبه
ممکنه به پریود ربط داشته باشه؟آخه روز چهل و دوم پریود شدم، بچه ام هم کمتر تو این مدت شیر خورد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم سینم شله فقط وقتی ۴ ساعت یا ۵ ساعت پسرم شیر نخوره سفت میشه . ولی من پودر شیر افزا میخورم . به نظرم شما هم بخور . برای من ابگوشت و آب کله پاچه و بادوم هم خیلی شیرمو زیاد میکرد
خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
برای مواقع عادی فکرکنم تاثیر داشته باشه.که شیر داری ولی کمه.و زیادش میکنه.نه مثل من که همیشه زیاد بود،یه دفه خیلی کم شد.منم خورم قطره ولی اثرنداشت.حتی یه قاشق رازیانه توماست میریختم میخوردم ولی بازم اثرنداشت.جوریکه دخترم میک میزد،انگاری شیرتوسینه م نبود و درد میگرفت😓الان خداروشکر بهتر شده چندروزه.فهمیدم مربوط به استرس و اعصاب بود.خیلی بدبود خوب شد گذشت.همش میترسیدم شیرم خشک شده باشه