2777
2789
عنوان

شیرم کم شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5052 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سینم شله فقط وقتی ۴ ساعت یا ۵ ساعت پسرم شیر نخوره سفت میشه . ولی من پودر شیر افزا میخورم . به نظرم شما هم بخور . برای من ابگوشت و آب کله پاچه و بادوم هم خیلی شیرمو زیاد میکرد

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

کم خوابی و استرس سمه! '!!!!!

آب هویج و کرفس با هم مخلوط کنید و نوش جان کنید 

سوپ جو با ماهیچه 

مایعات فراوان چای کمرنگ ووو

ان شاءالله شیرت بیاد ذکر یا رازق الطفل الصغیر هم زیاد بگو 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزم مرسی از توضیحت، قطره واقعا تاثیر داره؟

برای مواقع عادی فکرکنم تاثیر داشته باشه.که شیر داری ولی کمه.و زیادش میکنه.نه مثل من که همیشه زیاد بود،یه دفه خیلی کم شد.منم خورم قطره ولی اثرنداشت.حتی یه قاشق رازیانه توماست میریختم میخوردم ولی بازم اثرنداشت.جوریکه دخترم میک میزد،انگاری شیرتوسینه م نبود و درد میگرفت😓الان خداروشکر بهتر شده چندروزه.فهمیدم مربوط به استرس و اعصاب بود.خیلی بدبود خوب شد گذشت.همش میترسیدم شیرم خشک شده باشه

این سومین کاربریمه😅😅😅
چه پودریه؟میشه توضیح بدی؟

پودر شیر افزای گالاکتومیک یه همچنین چیزیه اسمش . میرم داروخانه میگم پودر شیر افزا بدید اصلا اسمشو نمیپرسه

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است