2821
2789
عنوان

حاجت(مجردا)

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 85 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هستممممم .100 تا صلوات به نیت متاهل شدن همه مجردا به ادم هم کفو و مناسب خودشون....تو رو خدا برای ...

مرسی عزیزم💛💖💚💜💙به امید خدا هرچه زودتر حاجت روا بشی بیا و خبر خوب و بهم بدی💋

ان شالله که همه بخت خوب نصیبشون بشه 

برای من دعا کنید که خواستگاریم جور بشه یا یه ادم‌خوب سر راهم پیدا بشه دیگه خسته شدم از تنهایی و حرف الکی

۱۰۰ تا میفرستم

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
100 الهی همه حاحت روا شید دوستان من 34 سالمه خیلی محتاج دعاتونم برای ازدواج زود و خوبم

خدا بزرگه الهی که به حق حضرت زهرا هر چه زودتر بهترین ازدواج داشته باشی و در خوشبختی و آرامش زندگی کنید💛💖💜💙💖💋

ان شالله که همه بخت خوب نصیبشون بشه  برای من دعا کنید که خواستگاریم جور بشه یا یه ادم‌خوب سر ر ...

جانه دلم ایشالا که بهترین و سالم ترین زندگیو در پیش رو داشته باشی و همیشه در آرامش باشید💚💛💜💙💖💋🙏

برا منم دعا کنید  همون جوری ک میخوام

الهی که هر چه زود تر بیای و بهمون بگی که خدا به لطف حضرت زهرا همون که میخواستی و آرزوشو داشتی بهت داده به امید خدا💖💙💛💚💖🌼🙏

2790
2823
2791
2779
2792