سمت چپی دختره سمت راست پسر،هفته دیگه چهارماهم تموم میسه میرم تو پنج ماه امروز هی سمت چپم یه ضربه ای میخوره هم پهلو هم ببخشید اون قسمت هی ضربه میخوره یعنی این حرکته نی نیه؟اگه اره پس چرا فقط یطرفه؟یعنی پسرم تکون نمیخوره؟
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم اوناهردوشون تکون میخورن یکی شیطون تریکی ارومتر
بعدم شایدیکی دیگه برعکس باشه حرکتشوحس نکنی نگران نباش این به بالا کم کم حس میکنی شیرینی بیشتربخوی بیشتر تکون میخورن البته الان نه اخه خیلییییی کوچولوهستن
رویاهاتوباورکن یعنی وقتی دیدی سخته بیخیال نشو تلاشتوبیشترکن بیشترزحمت بکش یعنی وقتی میبینی بایدزمان بگذره تاحل شه صبرت روزیادکن به هدفت واینکه بهش میرسی باورداشته باش بذاربقیه هم بادیدن توقانع بشن ک تومیتونی
مال منم همين بود گاهي يه قل بيشتر تكون ميخورد قل تنبلنه همش خواب بود الانم همينطوره اون كه كم ...
اره هروقت میرم سونو پسرم پشتشو کرده خوابه ولی دخترم هی دستو پا میزنه دهنشو باز بسته میکنه دستشو به حالت بای بای تکون میده اینارو تو چهاربعدی که رفتم دیدم
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭