2821
2789
عنوان

دوماد هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای من که به معنای واااااقعی دااااداشیمه اینقدددد دوسش دااااارم هییییچ فرقی با داداش خودم نداره

بله ماه پیش از ۵ صبح تا عصر ساعت ۶ تنها بودیم منم اولین تجربه آشپزیم رو اون روز داشتم واسش غذا درست کردم😍تو تاپیک هام هست اون غذا

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
اره مثلا از ارایشگاه برمیگردم  میگه خوشگل کردیا

تو که گفتی چیزی ندیدم 😑 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

ما دوتا دوماد داریم نه هیچ وقت این حسو نکردم

تو فامیل الان ک یادم نمیاد راجع ب کسی این حسو کرده باشم

ولی اسی حس خانما حداقل دراین مورد اشتباه نمیکنه. حستو جدی بگیر و احتیاط کن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز