2777
2789
عنوان

رشتی بی .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 37 پست

چرا رشتی بی غیرت شد؟!!!

زمان قاجار که زنها حق رفتن به مدرسه رو نداشتند، اولین مردمانی که به دخترهاشون اجازه درس خوندن دادند رشتی ها بودند، وقتی این خبر به شهرهای دیگر رسید، مردمانشان می گفتن رشتی ها چقدر بی غیرت هستند که دخترانشان را به مدرسه میفرستن! و این تا الان هنوز مونده

در حالیکه در زمان حمله خلفای ناحق اعراب به ایران همه جای ایران بزرگ (ایران، پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان، عراق ، آذربایجان و ارمنستان امروزی) زیر سلطه اعراب رفت به جز گیلان

آذرآبادگان شد آذربایجان، پارس شد فارس، سپاهان شد اصفهان... اما غیرت گیلک ها نذاشت گیلان را جیلان کنند!!

حرف مفته چون عروسياشون قاطی بوده و هست اکثرا میگن بی غربت خانواده ه همسر منم مال رشت هستن ولی ساکن ...

موافقم واقعا اسمشون بد در رفته خداوکیلی انقد بی غیرت تو تهران هست هیجا نیست

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم واقعا اسمشون بد در رفته خداوکیلی انقد بی غیرت تو تهران هست هیجا نیست

واقعا ۱۷ سال توتهران بودم یبار بالباس مدرسه توزیر گذر طرف دهنمو گرفت خودم نجات دادم خودمو هرچقدر داد زدم همه داشتن نگام میکردن هیچکس نیومد جلو کمکم کنه

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

احتمالا هیچکدوم نمیدونین فلسفه این حرف چیه

قدیما نمیذاشتن دخترا برن مدرسه میگفتن نیاز نیست اولین کسایی که دختراسونو فرستادن مدرسه رشتیا بودن واسه همین بقیه ها میگفتن اینا بی غیرتن

به سلیمان جهان از طرف مور سلام...

چرا رشتی بی غیرت شد؟!!! زمان قاجار که زنها حق رفتن به مدرسه رو نداشتند، اولین مردمانی که به دختره ...

چه جالب ممنون از پست جالبتون

اتفاقا انقد که من تو مشهد و قم با اینکه اکثرا خانوما باحجابن مرد هیز دیدم، واقعا توی شمال با اون همه راحتی  حجاب ندیدم...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
واقعا ۱۷ سال توتهران بودم یبار بالباس مدرسه توزیر گذر طرف دهنمو گرفت خودم نجات دادم خودمو هرچقدر داد ...

دقیقا همینجوریه هیچ کس کمکت نمیاد بخدا من با چشمای خودم دیدم ی پسر بزرگو داشتن میکردن تو ماشین هیچ کس نمیرفت کمکش فقط زنا جیغ میزدن چ برسه ب زن حمله کنن 

اینکه میگن شمالیا عروسیشون مختلطه ولی عمرا ی مرد هیز پیدا بشه حالا تو تهران عروسیاشون بیشتریا اخرش قاطی میشن فقط یکی باید جمعشون کنه انقد افتضاح میشه

اینکه میگن شمالیا عروسیشون مختلطه ولی عمرا ی مرد هیز پیدا بشه حالا تو تهران عروسیاشون بیشتریا اخرش ق ...

یجوری چشم ودلشون سیرتره رشتیا ...اما خب یه صفت بدم دارن خخخ که اون ثابت شدس

اینکه اگه ازشون بهتر باشی زیرابت زدس...همشون نه امااکثرشون

من مادرم رشتیه چنین چیزی ندیدم حالا شما میگی نمیدونم☹️

اینکه اگه ازشون بهتر باشی زیرابت زدس...همشون نه امااکثرشون

آره متاسفانه درسته.

البته اینم برمیگرده به این خصوصیتشون که همیشه دوس دارن بهترین باشن و بهترینا رو داشته باشن، اگه دقت کرده باشی شمالیا کلا خیلی به کیفیت زندگیشون اهمیت میدن.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
من مادرم رشتیه چنین چیزی ندیدم حالا شما میگی نمیدونم☹️

قصد توهین نداشتم پدر من گیلانیه ولی خب من از اردبیل و تهران بیشتر این صفتو اینجا دیدم البته بیشتر توجووناش :)ولی خب مادرشما حتما مستثنی هستن واگه کسی این صفتونداشته باشه ینی رشتی نمونه چون همچیشون اوکیه لنتیا🤩

2790
2778
2791
2779
2792