2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از حرفای مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه یه بسته آدامس پیشت باشه

اینجور وقتا تا اومدن حرف بزنن آدامسو بخور و باد کنه و بگو راست میگی؟؟؟؟ نه باباااااا توخوبــــــــــــــی

کلا سایلنت میشن

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
عزیزم تنها و بهترین راه اینه حساسیتت رو کم کنی. چون اونا میبینن حساسی بیشتر اذیتت میکنن. جاست ریلکس ...

ن گلم باردار نیستم ولی خیلی تلاش کردم اروم باشم فوقش ی هفته شد دوباره کم اوردم  فقط با قرص اروم میشم

اینو من نه ماهه نمیتونم ب اونا بفهمونم

مادرشوهر منم اینجوری همش میگه دخترت تنبله چرا ۴ دست و پا نمیره چرا ضعیفه و لاغره و ....منم میگم بهتر کاش اصلا ۴ دست و پا نره همش باید دنبالش باشم 

یا میگم بچه های چاق مریضن و....خلاصه ی جوابی دارم براش ولی کلا دربرابر فهمیدن مقاومت میکنه

میشه برام ی صلوات بفرستی ممنونم😍😘 
ن گلم باردار نیستم ولی خیلی تلاش کردم اروم باشم فوقش ی هفته شد دوباره کم اوردم  فقط با قرص اروم ...

باز هم تلاش کن . من هم خیلی حساس بودم الان کمتر شده .ببین معمولا ما زن های خانه دار زیادی برای خودمون دغدغه درست میکنیم . به قول یه نفر زندگی بی دغدغه مهم نیست ، مهم اینه که شما به دغدغه های مهمت اهمیت بدی. الان مهم ترین دغدغه ی شما اینه که بچه ات رو خوب تربیت کنی. اینا اصلا مهم نیست عزیزم. فردا که یه بچه ی خوب و موفق از لحاظ روانی و اجتماعی تحویل جامعه دادی ، محکم زدی تو دهن همه .

پدری که روح دخترش رو میکشه در حقیقت خودش را از بین میبرد. 
یه چی میگم سرلوحه قرار بده هرکی هرچی گفت به یه ورتم نباشه ببخشید اینجور میگم ولی حرف مردم این مرد ...

خیلی دلم میخاد بیخیالی طی کنم ولی دس خودم نیس

چیکار کنم بیخیال شم؟

باز هم تلاش کن . من هم خیلی حساس بودم الان کمتر شده .ببین معمولا ما زن های خانه دار زیادی برای خودمو ...

مگه با این روحیه میشه؟از صب کلی سرش داد زدم خودم عذاب وجدان گرفتم

مگه با این روحیه میشه؟از صب کلی سرش داد زدم خودم عذاب وجدان گرفتم

روحیه ات رو خودت خراب کردی. بخوای اینطوری ادامه بدی زندگیت به جای خوبی نمیرسه . بهتره بذاری ازت به عنوان یک زن قدرتمند یاد بشه تا یک زن ضعیف . در ضمن هرجا ناراحت شدی جواب طرف رو بده نمونه تو ذهنت . آأم جواب که نمیده بیشتر میسوزه

پدری که روح دخترش رو میکشه در حقیقت خودش را از بین میبرد. 
خیلی دلم میخاد بیخیالی طی کنم ولی دس خودم نیس چیکار کنم بیخیال شم؟

میدونم چی میگی سخته

منم خیلی حساس بودم رو حرف مردم

ولی به قول مامانم بی سر زبونی خودم باعث میشه اجازه بدم کسی دلمو بشکنه

یه چی یادت باشه

اگر کسی چیزی بهت گفت به هر دلیلی از حرف یا کارش بدت اومد

یا همونجا جوابشو بده با احترام طوری که دفه آخرش باشه

یا دیگه بهش فکر نکن

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو