2777
عنوان

دختری که دیدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 199 پست

اون دیگه خیلیییی بچه اس اگه زن کسی بشه که سرکوچه میشینه...

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیرم لونجا اصلا حوصلم نمیاد خود ما تو دانشگاه ۲واحد درس مرتبط بااین چیزا پاس کردیم 

همه تو دانشگاه پاس کردیم همه همه چی رو میدونن 

ولی شخصا مردی که تو این جور سایتاستو نمیپسندم 

موفق باشی

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
نه باور کن خودم اسپرت میپوشم گردنبند وتیشرت و اینا  کتونی نایک .. خلاصه تیپم خوبه

یقه لباستم باز میذاری؟چن سالته

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده 😔

روچه حسابی آخه؟فقط از روی قیافه خوشت اومده؟اخلاقش چی خانوادشو میشناسی ؟تحقیق کردی دربارش؟اصلا شرایط ازدواج رو داری ؟همین جوری بی گدار به آب میزنین پس فردا با یه بچه تازه میفهمین تفاهم ندارین و برای همینه نسل بعدی ما میشن همه بچه های طلاااق تو رو خدا عاقلانه تر فکر کنین 

نه باور کن خودم اسپرت میپوشم گردنبند وتیشرت و اینا  کتونی نایک .. خلاصه تیپم خوبه

چیکاره‌ای، درآمد داری؟

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
بعید میدونم از 23بیشتر باشی.... اون دیگه خیلیییی بچه اس اگه زن کسی بشه که سرکوچه میشینه...

چه ربطی داره خو کسی که سر کوچه میشینه 

مگه معتاده 

تازه سر کار میرم صبا 

کاربر پسر هستم 

آقای محترم خانوما این تیپا رو دوس ندارن(با احترام)

ینی من به شخصه خوشم نمیاد

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

با کتونی میرین سر کوچه😁؟

سر کوچه خودتونه راحت باشین😁دمپاییم قبوله

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

پسرای همسایه بغلی ما هم همش سر کوچن ایییش اصلا جالب نیست /:

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍