2777
2789
عنوان

دختری که دیدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 199 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه راهنمایی میخوای اگه قصدت ازدواجه برو جلو باهاش صحبت کن چون دخترا ته تهشم با کسی دوست بشن فرد مناسبی باشه باهاش میخوان ازدواج کنن دوست ندارن وفتشون تلف شه اگه فقط میخوای باهاش دوست شی هیچ پیشنهادی واست ندارن درضمن از نی نی سایتم برو چون خانما اصلا خوششون نمیاد پارتنرشون تو همچین سایتی باشه یه جوری به خود من حس اینو میده که طرف خاله زنکه یا پس فردا میخواد بیاداینجا مشکلات خانمشو بگه یا از ایناست که همه چی زندگیشو به مادر و خواهرش میگه

اگه راهنمایی میخوای اگه قصدت ازدواجه برو جلو باهاش صحبت کن چون دخترا ته تهشم با کسی دوست بشن فرد منا ...

چی بگم بهش نمیدونم چطور برم جلو 

کمک میکنی

کاربر پسر هستم 
اگه راهنمایی میخوای اگه قصدت ازدواجه برو جلو باهاش صحبت کن چون دخترا ته تهشم با کسی دوست بشن فرد منا ...

نمیدونم یهو برم جلوش سبز بشم چی بگم بهش

کمک کن

کاربر پسر هستم 
چی بگم بهش نمیدونم چطور برم جلو  کمک میکنی

برو جلو حرف دلتو بزن هرچیزی تو دلته بهش بگو خجالت نکش اصلا حتی اگه خجالت میکشبم حرف دلتو بزن فوقش میگه نه ولی بعدا حسرت به دلت نیست که چرا نگفتم قبلش حرفاتو جمع بندی کن با خودت تمرین کن

نمیدونم یهو برم جلوش سبز بشم چی بگم بهش کمک کن

بگو ببخشید خانم میتونم چند لحظه وقتتونو بگیرم باهاتون صحبت کنم بعدم هرچیزی تو ذهنته بگو قبلش بشین جمع بندی کن حرفاوتو که تته پته نکنی کردیم مهم نیست مهم اینه که حرفتو بزنی