2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کسی هست که رانندگی یاد نگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 36 پست
داشتم به دور برگردونو دور میزدم که این وسط خیابونا تو بلوار جدول و گل و اینا بود نزدیک بود بزنم به ا ...

منم یه بار داشتم میرفتم تو بلوار😂😂😂 دقیقاً همون شبی که فهمیدم شوهرم و خونوادش فردا میخوان بیان خاستگاریم😠😠 از عصبانیت سرخ شده بودم چشمم هیچ جا رو نمیدید همون شبم نزدیک بود برم زیر کامیون یه جاهم داشتم میرفتم تو دیوار😂😂 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمم برعکسه یک ساله گواهی نامه گرفته  آلان من میشینم بعضی وقتا میگه چرا میترسی بابا برو نترس

راست میگن رانندگی که ترس نداره😀😀

من اونجور موقع ها اصلا نمیتونم جمع کنم

اگه جمع نمیکردم هم خودم هم داداشم لواشک میشدیم😂😂 ولی خدا روشکر با کمک داداشم جمع شد ماشین😁 

مم با کمک همسرم جمع کردم😂😂

باز خوبه همسرت میشینه کنارت 

همسر من یه بار تو نامزدیمون نشست گفت دیگه غلط بکنم بشینم😞 

منم مربیم خیلی بد بود

مربی خیلی تاثیر داره من دفعه دوم سپردم گفتم بهترین مربی رو می‌خوام ..واقعا هم خوب بود واعتماد به نفس میداد

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا