2777
2789
عنوان

تعویض طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 9302 بازدید | 34 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه کارگاه تو اگهی ها دیوار پیدا کردم النگو با اجرت گرمی ده میده بدون درصد ومالیات خوبه از اونجابگ ...

خیلی ریسکه 

ناخالصی داشته باشه چیکار میکنی ...

طلایی که توی بازار هست همه از زیر نظر سازمان و اتحادیه میاد بیرون ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
آره خب قبول دارم که ضرره، طلای ورق چی هس چه فرقی میکنه 

طلای ورق طلای خام منظورمه 

مچاله شده آب شده ولی طرح نزدن...مثلا به شکل النگو و انگشتر نی ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خیلی ریسکه  ناخالصی داشته باشه چیکار میکنی ... طلایی که توی بازار هست همه از زیر نظر سازمان و ...

خوب اینم‌کارگاه تولید میکنه تو بازار زرگرها دوتاهستن پیداکردم.میگن بیواسطه هست قیمتش پایینه.مدل هاش هم تقریبا همونایی هستن که تو مغازه ها میبینم.اگه ناخالصی داشته باشه ازکجا بفهمم؟ببرم مغازه طلافروشی میفهمن؟

یا رب العالمین
طلای ورق طلای خام منظورمه  مچاله شده آب شده ولی طرح نزدن...مثلا به شکل النگو و انگشتر نی ...

اهاااا بعد یعنی قیمتش کمتر درمیاد؟ سودش واسه شما چه جوری حساب میشه

خوب اینم‌کارگاه تولید میکنه تو بازار زرگرها دوتاهستن پیداکردم.میگن بیواسطه هست قیمتش پایینه.مدل هاش ...

گفتی از دیوار ...

اگه میشناسی آشنا هست اشکال نداره بخر ...

بله اگه وارد باشن با وزن کردن با بررسی کردن میفهمن ...

ولی ریسکه بازم ...

اگه میتونی قبلش تحقیق کن از اتحادیه 

ببین ثبت شده کارگاهشون یا نه ...

اهاااا بعد یعنی قیمتش کمتر درمیاد؟ سودش واسه شما چه جوری حساب میشه

اره خیلی کمتر میشه ...برا خرید 

ببین انگار سپرده گزاری میکنی 

با ارزش طلا بالا میره فرقی نداره با النگو مثلا 

چون النگو رو میدی یه تومن میخری به همون وزن من مثلا این طلارو میگیرم پونصد ...

نمیدونی چقدر روی طلا کار شده میکشن از نگین و دو رنگ بودن و طرح و ....خیلی اضافه میکنن 

گفتی از دیوار ... اگه میشناسی آشنا هست اشکال نداره بخر ... بله اگه وارد باشن با وزن کردن با بررسی ...

اشنا نیست ولی کارگاهشون راخیلی وقته اگهیش تو دیوارهست تو کانالش هم عکس وادرس گذاشته.

یا رب العالمین
گفتی از دیوار ... اگه میشناسی آشنا هست اشکال نداره بخر ... بله اگه وارد باشن با وزن کردن با بررسی ...

خداییش یه النگو مثلا ۶گرمه ۶۰ تومن میگیرن کم هم نیستا.تو طلافروشیا دیگه واقعا پول زور میگیرن میخوان چندبرابر اینا بگیرن

یا رب العالمین
اشنا نیست ولی کارگاهشون راخیلی وقته اگهیش تو دیوارهست تو کانالش هم عکس وادرس گذاشته.

من باشم نه نمیرم سراغش...باز خود دانی عزیزم