2777
2789
عنوان

شوهر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 69 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کدوم حرفش؟دوست داشتن؟ والا دوست داشتن با زندانی کردن خیلی فرق داره اصلا جداهزهمن

این که بد دلی و پای دوست داشتن و عشق و علاقه نذار

واقعا درست میگه،اینجا بارها دیدم که میگن اگر بهت گیر میده یعنی مهمی با ارزشی دوست داره در صورتی که طرف بیماره فقط،همین

🧿
فقط مرد روان پریش نداریم ک زنشم زیاده بلانسبت

واقعا غیرت و دوست داشتن رو برای بعضی از خانمها اشتباه معنی کردن.که متاسفانه تعداد کمی هم نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
راضی از این که شوهرت تا این حد ازادی داده بهت؟

خیلییییی

من ادمی نیستم که بتونم کنترول از طرف کسی و تحمل کنم به هیچ وجه ،از طرفی هم باعث شده که خیلی با تجربه و مستقل باشم به تنهایی

🧿
اره دقیقا،زیاد دیدم کامنت های اینچنینی

متاسفانه تا خود خانمها این رفتار هارو بنا به غیرت و عشق و دوست داشتن میزارن این رفتارها ادامه داره و ازبین نمیره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
خیلییییی من ادمی نیستم که بتونم کنترول از طرف کسی و تحمل کنم به هیچ وجه ،از طرفی هم باعث شده ک ...

اصلا اعتماد بنفس ادم بالا میره منی ک دوران مجردیم ب شدت ازادو مستقل با اعتماد بنفس بالا بودم الان اعتماد بنفسمو کامل از دیت دادم.