2777
2789
عنوان

شوهر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 69 پست

عزیزم اگه اینارو پای دوست داشتن و عشق نمیزاری با مشاوره صحبت کن و راهنمای بگیری شده از مشاوره تلفنی رایگان چون این رفتارا طبیعی نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیص سال دوست بودم ی ساله ازدواج کردم

ما ۵ سال دوست ۳ سال و نیم ازدواج.

تو دوستیم‌برا من اذیت میکرد ولی اهمیت نمیدادم الانم دوسال اصلا چیزی نگفتم چون باردار بودم حوصله نداشتم ولی یکم یکم میگفتم ک عادت کنه

میگن از دوست داشتنه والا

میگن.دوست داشتن چی.جلو درم نمیزاشت ببرم بچه هامو ی روز پیام‌دادم‌دوستم‌داری ممنون منم دوست دارم ولی ادم کسیو ک دوس داشته باشه زندونی نمیکنه ی متن فوق العاده طولانی نوشتم اجازه داد هرروز نیم ساعت بچه هارو بیرون ببرم

یعنی چی میترسم .....مرد بد دل خودش ایراد داره ...بها بدی روز به روز بدتر میشه ...ازادی و پاکی زمانی قشنگه که تو توش قرار بگیری و سربلند بیای بیرون وگرنه محدودیت و منع از بیماریهای فکری هست به ایشون بگوووو اگه قرار بود منوووو از دست بدی الان همسرت نبودم ...اینا توجیح محدودیته شما قراره زندگی بسازی ‌.‌‌..حبس که نخوردی .

قربون دهنت،بلاخره یکی تو نی نی سایت حرف حق و زد

❤اخه اینجا اکثریت این رفتار های که نرمال و طبیعی نیست پای دوست داشتن میزارن چراشم واقعا تعجب داره 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺