2777
2789
عنوان

برا زایمانتون رفتین ارایشگا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 81 پست
حتما😘  شماهم منو یادت نره دعای زن زائو میگیره 😍😍😍😍

چشم دعا میکنم عزیزم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی،من خواستم لاک بزنم😂😂😂😂😂😂

نزن ضایع میشی😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
الهي ب سلامتي خوش قدم باشه 

ممنونم عزیزم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من روز قبلش چیتان پیتان کردم.صبحشم موهامو بافتم و آرایش کردم و لاک زدم و تیپ زدم خیلی شیک و زیبا رفت ...

😂😂😂😂لاك نبايد ميزدي اگه سزارين ميشدي چون موقع بيهوشي اگه خدايي نكرده اتفاقي بيافته از رنگ ناخن ميفهمن ي چي تواين مايه ها فقط ميدونم ناخن مهمه 

😂😂😂😂لاك نبايد ميزدي اگه سزارين ميشدي چون موقع بيهوشي اگه خدايي نكرده اتفاقي بيافته از رنگ ناخن م ...

آره.نتونستم بزام عمل شدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من روز قبلش چیتان پیتان کردم.صبحشم موهامو بافتم و آرایش کردم و لاک زدم و تیپ زدم خیلی شیک و زیبا رفت ...

ااا منم ميخواستم برم لاك بزنم پس نميزارن؟

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

من روز قبل رفتم مژه کاشتم 😂😂😂

موهامو کرلی کردم و لاک زدم و اومدم خونه کلی عکس گرفتم

و صبح رفتم بیمارستان

پرستار گفت باید لاکتو‌ پاک کنی

یا پاهاتو یا دستاتو

دیگه دستمو پاک کردن 

ولی خیلی مرتب رفتم اتاق عمل 😂😂😂

دکترم کلی کیف کرد منو دید

چون خودشم خیلی تر و تمیز و شیکه 😂😂😂