2777
2789

تنهاها چیکار کنیم؟

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزیزم من اینجام

😘😘

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
چرا؟؟؟ شوهر نداری یا داری انگار نداری؟؟؟

دومی عزیزم😔

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
اخی ایشااله درست شه 

زندگیم خیلی سردمزخرف شده دیگه واقعا هیچ حسی بهش ندارم اینوخودشم فهمیده فقط دلم میخواداین زندگی لعنتی برای همیشه تموم بشه.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
زندگیم خیلی سردمزخرف شده دیگه واقعا هیچ حسی بهش ندارم اینوخودشم فهمیده فقط دلم میخواداین زندگی لعنتی ...

چرا آخه خودش هم میدونه؟؟

زندگیم خیلی سردمزخرف شده دیگه واقعا هیچ حسی بهش ندارم اینوخودشم فهمیده فقط دلم میخواداین زندگی لعنتی ...

انسان همیشه فک میکنه چیزی که داره خوب نیست 

زندگی بالا و پایین داره تلاشتو بکن بیرون خبری نیست 

راحت نباید جا زد