2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از رو علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سن را موقع بارداری+عدد ماهی که باردار شدی میکنم نمیدونم اسمش چیه؟ 

واسه منم بگو عزیزم متولد ۷۴ همین مرداد

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
متولد چه سالی هستی و دقیقا چه ماهی باردار شدی بگو تا بگم جنسیت را

1375.4.25

16 خرداد اولین روز اخرین پریودم بود اما 23 تیر فهمیدم باردارم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
من دلم میخاد دختر باشه بیا عوض کنیم    

😁😁

نه اجی میدونی هرچقدر هم آدم یه جنس دیگه دوست داشته باشه ولی بازم نمیتونه عوضش کنه . ولی خدایی دعا کن واسم پسر باشه چون پسر واسه خونواده شوهرم بهتره اونا لیاقت دختر ندارن حیف دختر😔

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
😁😁 نه اجی میدونی هرچقدر هم آدم یه جنس دیگه دوست داشته باشه ولی بازم نمیتونه عوضش کنه . ولی خدایی ...

امیدوارم خدا بهت یه پسر کاکل زری سالم بده به منم یه دخترسالم

لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم 
چه ماهی اقدام کردی؟ 

نمیدونم زمان دقیقشو چون تنبلی داشتم و دوسال تحت درمان بودم جلوگیری نداشتیم هم خرداد هم تیر رابطه داشتیم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖