2777
2789
عنوان

اسم پارسا یا سبحان یا امیررضا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 64 پست

پارسا قشنگه

تو رو خدا اسم ترکیبی با امیر نذار اونقدر بین بچه های دهه ۹۰ زیاد شده گه فک کنم بیس سال دیگه تو خیابون هرکی رو امیر صدا بزنی برگرده

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
هر سه اسم خیلی زیاد هستن به سلیقه من نمی خورن. شما فال حروف ابجدشو بگیر هرکدوم روزی مند تر بود انتخا ...

چطوری میشه همچین فالی گرفت؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسا قشنگه تو رو خدا اسم ترکیبی با امیر نذار اونقدر بین بچه های دهه ۹۰ زیاد شده گه فک کنم بیس سال ...

آره خودمم نسبت با دو اسمیا حس خوبی ندارم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
هر سه اسم خیلی زیاد هستن به سلیقه من نمی خورن. شما فال حروف ابجدشو بگیر هرکدوم روزی مند تر بود انتخا ...

چجوریه؟توروخدا بیا توضیح بده

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

مایکی داریم اسمش پارساهست میگن پارسال😉

امیرضاهم عربیه بدردنمیخوره،آخه این همه اسم ایرانی خوشکل نمیدونم چراهنوزدنبال عربهامیگردید،قبل ازاینکه اسم عربی بذاریدروبچه های پاک ومعصومتون ازاصالت عربهاباخبربشیدلطفا،سبحان هم فکرکنم عربی باشه

نه_به_نژاد_پرستی# 😊

چه ربطی به نژادپرستی داره عزیزم؟

من به عربهااحترام میذارم مردمان خوبی هستن همه ملت دنیا 

اماایرانی بایداسمش اصیل ایرانی باشه 

هرکشوری بابداسم مناسب کشورخودشوبذاره اینطوری خیلی بهتره مشخصه هرکس برای چه قومی هست