2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دونه ای😂ولی زیادی خشن نبود به نظرت😂ببخشیدا اونوقت خانوادش چیزی نگفتن بهت😁

بيخودكردن اوناهم ميزنم  شوخى كردم. نه باباروش نشدبهشون بگه من زدمش براشون چاخان كردتازه كاردمم ازتوآشپزخونه برداشت بردقايمش كردگفتم بدش گفت يادگارى نگهش داشتم ولى فكركنم ترسيدالكى گفت

یه دونه ای😂ولی زیادی خشن نبود به نظرت😂ببخشیدا اونوقت خانوادش چیزی نگفتن بهت😁

تازه دوستاشوخانوادش كلى براش آبميوه وكمپوت آوردن منم همشوخودم ميخوردم بهش نميدادم اونم جرات اعتراض نداشت  

بيخودكردن اوناهم ميزنم    شوخى كردم. نه باباروش نشدبهشون بگه من زدمش براشون چاخان كردتازه ...

خخخ😂دیگه درسی شد براش که دست رو زن بلند نکنه😃با همه مردایی که دست بزن دارن بایداینجوری زهرچشم گرفت تا آدم شن😁

نوووش جوونت همشون😄😄😃😃😃

مرسى گلم اتفاقاشوهرمم تورختخواب خوابيده بودباحسرت نگام ميكردتاميگفتم چيه ميگفت هيچى بخدانوش جونت   بعدش هميشه ميگفت اگه دخترمون به توبره من هيچ نگرانى واسه آيندش ندارم كه الحمدلله به خودم كشيده دخترم

تازه دوستاشوخانوادش كلى براش آبميوه وكمپوت آوردن منم همشوخودم ميخوردم بهش نميدادم اونم جرات اعتراض ن ...

هیچ وقت دیگه اینکار رو نکن شریان اصلی رو اگه بریده بودی چی من نمیتونم تصور کنم چطور یه زن میتونه به کسی چاقو بزنه تو جریان ریحانه جباری که اعدام شد آخرش نفهمیدم چطور یه دختر ۱۹ ساله تونسته بود به یه مرد چاقو بزنه 

هیچ وقت دیگه اینکار رو نکن شریان اصلی رو اگه بریده بودی چی من نمیتونم تصور کنم چطور یه زن میتونه به ...

اولش كه نميخواستم بزنم الكى برداشتم گفتم ميخوام خودمو بزنم فقط ميخواستم بترسونمش بعدش اومدجلودستاموبگيره منم تواوج عصبانيت بودم زدم توپاش