2777
2789
عنوان

بى بى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست
میگه ۲۸ روزه ست سیکلم! سه هفته پیش بوده رابطه اش. الانم یه هفته مونده به پریودش

خب دیگ تا تموم شده رابطه داشتن....

شاید پریودش ۳روز شاید ۴روزه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
نه قبلش نبوده بعد تخمك گذارى پرى قبليم بوده

ولی ببین داری اشتباه میگیااااا....

اگه اول مرداد پریود باشی تخمکگذاریت ۱۴، ۱۵ مرداد(تا ۵روز) تو کی رابطه ذاشتی

نمیشع ک ۳هفته پیش😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی سیکلت ۲۸ روزه ست الان ۶ روز مونده به پریودت یعنی روز ۲۲ هستی. سه هفته قبلش میشه روز دوم سیکلت ک ...

از روزى كه دفعه قبل شدم حساب كردم 

شايد تاريخشو اشتباه ميگم

من ماه قبل ٢٩ پرى شدم معلولا هم از ٢٧ تا٢٩ ميشم

بعد از پرى موقع تخمك گذارى بود كه من جايى بودمو انجام شد بعدش تقريبا نيم روز بعدش رابطه داشتيم شايد بيشتر از سه هفته قبل بوده من اشتباه ميكنم 

خدايا شكرت😍
دوستان یه کمک بهم میدین؟؟؟؟؟

چیشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوره هام ۳۰ روزست تقریبا.۳۰ تیر اخرین پریم بوده.۱۰مرداد  فقط اقدام داشتم .ولی تو تقویم تخمک‌گذاری نوشته بود ۱۶ مرداد تخمک گذاریه.لتروزولم خورده بودم اینماه.بنطرتون اقدامم فایده نداشته؟

سیکل قاعدگی از اولین روزی که پریود میشی شروع میشه تا اولین روز پریود بعدی. مثلا من روز ۱۸تیر پریود شدم. پریود بعدیم ۱۵ مرداد بوده. یعنی سیکلم ۲۸ روزه ست. بعد تخمکگذاریم ۳۱ تیر بوده. یعنی تقریبا وسط سیکل. فکر میکنم شما داری اشتباه حساب میکنی

سیکل قاعدگی از اولین روزی که پریود میشی شروع میشه تا اولین روز پریود بعدی. مثلا من روز ۱۸تیر پریود ش ...

الان اينى كه نوشتم جديد بخون شما ديگه من نميشه كه يه ماه كلا نشم ميشه؟ 

خدايا شكرت😍
از روزى كه دفعه قبل شدم حساب كردم  شايد تاريخشو اشتباه ميگم من ماه قبل ٢٩ پرى شدم معلولا هم ا ...

شما ۲۹ تیر اولین روز آخرین پریودت بوده بعد از پریودم رابطه داشتی. خب ممکنه باردار باشی ولی الان نشون نمیده تا حداقل ۵ روز دیگه. حتی آزمایش خونم الان نشون نمیده

دوره هام ۳۰ روزست تقریبا.۳۰ تیر اخرین پریم بوده.۱۰مرداد  فقط اقدام داشتم .ولی تو تقویم تخمک‌گذاری نوشته بود ۱۶ مرداد تخمک گذاریه.لتروزولم خورده بودم اینماه.بنطرتون اقدامم فایده نداشته؟؟؟

شما ۲۹ تیر اولین روز آخرین پریودت بوده بعد از پریودم رابطه داشتی. خب ممکنه باردار باشی ولی الان نشون ...

ببخشيد پيچوندمتون😕 من يكم روزها رو گم ميكنم

ولى الان كه زدم يكم بادم خوابيد 

خدايا شكرت😍
شما ۲۹ تیر اولین روز آخرین پریودت بوده بعد از پریودم رابطه داشتی. خب ممکنه باردار باشی ولی الان نشون ...

امكانش هست مال اختلاط هورمونى باشه؟ آخه تنبلى داشتم دارو مصرف كردم بهتر شده نميدونم امكانش هست همش ميگم نكنه كه براى اختلاط هورمونى باشه

خدايا شكرت😍
ببخشيد پيچوندمتون😕 من يكم روزها رو گم ميكنم ولى الان كه زدم يكم بادم خوابيد 

نه اشکال نداره کاش بتونم کمکتون کنم. نه اختلالات هورمونی نیست. کلا ادم وقتی رابطه داره تغییرات تو بدنش ایجاد میشه. بهترین کار اینه که صبر کنی تا موعدت برسه. چون اگه زودتر حتی آزمایش بدی مشکوک نشون میده و سردرگم میشه آدم!میدونم انتظار کشیدن این یه هفته سخته. ولی بهتره صبر کنی. حالا شما برا اقدام نبوده ولی من ۶ماهه تو اقدام هرروز برام انقد دیر میگذره که گذر ثانیه ها هم برام مهمه

نه اشکال نداره کاش بتونم کمکتون کنم. نه اختلالات هورمونی نیست. کلا ادم وقتی رابطه داره تغییرات تو بد ...

آره خب تو اقدام باشى بدتره سختره آخه من از اين تنبلى لعنتى ميترسم! من هميشه از دوهفته قبل پرى شكم درد حس پرى داشتم اما الان ٥ روز مونده خبرى نيست

خدايا شكرت😍