2777
2789
من هیچ وابستگی به طلاهام ندارم هروقت لازم باشه میفروشم ولی حلقه رو نه نباید بفروشی

من وابستگی ندارم ولی چون ب عنوان سرماین ترس دارم بفروشم بعدا ی جایی گیر کنیم همین ی ذره هم نداشته باشیم عایا ترسم اشتباس🤔

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی کار بدیه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من مامان بعد ۳۴ سال زندگی مشترک یکی از پشیمونیاش فروختن حلقه اشه با اینکه به پولشم نیاز نداشته میگه کاش نمیفروختم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

اگه شرایط زندگی خیلی سخت باشه واسه این میخوای بفروشی ایرادی نداره که .. مهم کسی که این حلقه رو دستت کرده نه خود حلقه ... حلقه یه تیکه طلاست که مرد زندگیت اونو برات با ارزش کرده ... یکی بهترشو برات میخره  

یا خدا نهههههههه نفروشید

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
اگه شرایط زندگی خیلی سخت باشه واسه این میخوای بفروشی ایرادی نداره که .. مهم کسی که این حلقه رو دستت ...

این چه حرفیه یه نشانه کلی خاطره پشتشه چه جیزایی ادم باید بشنوه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

منم فروختم

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
من وابستگی ندارم ولی چون ب عنوان سرماین ترس دارم بفروشم بعدا ی جایی گیر کنیم همین ی ذره هم نداشته با ...

نه اتفاقا شوهر منم تا الان نذاشته طلاهامو بفروشم با این که جدیدا سر ماشین خریدنم پول کم داشتیم ولی نفروختش، طلا برای زن سرمایس

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن

حالا حلقه مگه چیه؟! چه مسخره اینا ک میگن کفشمو میفروشم حلقمو نه😂

اصن حلقه یه دکوره فرمالیتس،بدرد چی میخوره؟ نشونه وفاداری؟ والا با حلقه توی دست هم خیانت میکنن

بیخیااال بابا تا دلت بخاد بدل وجود داره از اصل هم خوشگل تر

اوست نشسته درنظر من به کجا نظر کنم؟