دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من مامان بعد ۳۴ سال زندگی مشترک یکی از پشیمونیاش فروختن حلقه اشه با اینکه به پولشم نیاز نداشته میگه کاش نمیفروختم
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اگه شرایط زندگی خیلی سخت باشه واسه این میخوای بفروشی ایرادی نداره که .. مهم کسی که این حلقه رو دستت کرده نه خود حلقه ... حلقه یه تیکه طلاست که مرد زندگیت اونو برات با ارزش کرده ... یکی بهترشو برات میخره
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
اگه شرایط زندگی خیلی سخت باشه واسه این میخوای بفروشی ایرادی نداره که .. مهم کسی که این حلقه رو دستت ...
این چه حرفیه یه نشانه کلی خاطره پشتشه چه جیزایی ادم باید بشنوه
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس " ببین ننه..... نیشونی این حکمت و بده برم در خونش بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢 خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤ درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤ پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑