2777
2789
عنوان

من تو ترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 20 پست

خیلی سخته ترک کردننن...من که نمتونم..

همش فکرم اونحاس که مثلا با مادرش چی صحبت کرده...

اگه مادرشوهرم کرمو نبود و بی تاثیر واسم مهم نبودا..ولی چون حرفاش ی چیزی پشتش هست همیشه کنجکاو میشم چی میگفته

😊😊
خیلی سخته ترک کردننن...من که نمتونم.. همش فکرم اونحاس که مثلا با مادرش چی صحبت کرده... اگه مادرشوه ...

بخدا اشتباه میکنی 

هر چی کمتر بدونی بهتره 

بخودت برس 

جذاب باش

یکی از کامنت ها رو بخون ببین چقد جالبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون شما 

به تو میگن خانم فهمیده .هرچقدر تو فهمیدگی بکنی همین کارت باعث میشه شوهرت بیشتر بیاد طرفت و از اون زن زده میشه بیشتر .میگه بابا این زنم چقدر بزرگه و فهمیدست اون چی بود گرفتم بدبختم کرد

بخدا اشتباه میکنی  هر چی کمتر بدونی بهتره  بخودت برس  جذاب باش یکی از کامنت ها رو ...

اره خوندم...

ولی عصبی میشم.از شوهرم میپرسم چی میگفت...مو ب مو بهم بگه..بعد توی سرم تایم مکالمه رو با حرفا میسنجم.

خیلی روی اعصابمه..

انقدرررر که بهم بدی کرده و نامرده مادرشوهرم همش ترس توی جونمه که بازم اتیش جدید.

😊😊
به تو میگن خانم فهمیده .هرچقدر تو فهمیدگی بکنی همین کارت باعث میشه شوهرت بیشتر بیاد طرفت و از اون زن ...

اتفاقا همیشه میگه 

به من میگه تو یه هدیه بودی برام 

میگه نگران نباش بخدا هیچ کاری به اون ندارم فقط بخاطر بچه مجبورم ولی خب اون زن یه روانیه 

اره خوندم... ولی عصبی میشم.از شوهرم میپرسم چی میگفت...مو ب مو بهم بگه..بعد توی سرم تایم مکالمه رو ب ...

فایل های صوتی دکتر حبشی رو گوش کن 

صدرصد یه چیزهایی دستگیرت میشه 

تو رو خدا بیخود اعصاب تو خورد نکن پوستت خراب میشه صورتت افسرده میشه 

شاد باش 

ک و ن لق دنیا😃😃😃😃