2777
2789
مثلا تعیین جنسیت کنی یا تخمکا کم باشن باید دو سه دوره تخمک بردارن.هعهعی ۵تومن ۵تومن باید بدی اتاق عم ...

نتیجه گرفتی کحا انجام  دادی

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعا کنین باردار بشم طبیعی لطفا 

تحرک و ورزش داشته باش.که بدنت رو فرم باشه.همسرت تقویت باشه.از کم کاری تیرویید و پرولاکتین وd3 آزمایشای دیگه مطمئن شو.تا ۴ ۵ روز مونده به پریود رابطه داشته باش.فقط محدودش نکن به زمانی که فکر میکنی تخمک گذاری داری.استرسم اصلا نداشته باش

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
نتیجه گرفتی کحا انجام  دادی

من یه بار دولتی رفتم که جنینام بدرد نمیخوردن.نمیدونم چیشد همشون نابود شدن.این دفعه تحت نظر دکتر عارفی ام بیمارستان بهمن.چون سقط مکررم هستم با ایشون میرم جلو

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
تحرک و ورزش داشته باش.که بدنت رو فرم باشه.همسرت تقویت باشه.از کم کاری تیرویید و پرولاکتین وd3 آزمایش ...

تا جایی ک میتونم انجام دادم تلاشمو بیشتر میکتم

من یه بار دولتی رفتم که جنینام بدرد نمیخوردن.نمیدونم چیشد همشون نابود شدن.این دفعه تحت نظر دکتر عارف ...

متم ابن سینا میرم پیش عارفی ولی خودش برای عملم نیومد

متم ابن سینا میرم پیش عارفی ولی خودش برای عملم نیومد

واسه پانکچر؟ 

اطراف تهرانم نزدیک دماوند ولی برای درمان میرم تهرانو میام دارم میرم ۲۶سالگی

ببین اگه سابقه بارداری نداری و مشکلت فقط ناباروری.بهت پیشنهاد میکنم فعلا سمت ivf و هیچی نرو تا ۳۰سالگی.دکتر اشرفی یکی از موسسای رویان دکتر خوبیه واسه ناباروری.میتونی بری مطبش فقط ۵۰تومن هزینه سونو میگیره.من تحت نظرش بودم.۴بارم حامله شدم ولی سقط شدن

دفعه اول فقط پول ویزیت میگیره.هرماه اول تا سوم پریود میگه بیا.بعد ۱۲تا۱۴ پریود  واسه تخمک گذاری.اگه اوکی بودی میگه برو اقدام.اگه ببینه فولیکولت خوب نرسیده میگه چند روز بعد بیا.منکه تو مقوله ناباروری قبولش دارم.فقط سقط مکرر حالیش نی