2777
2789
عنوان

چرا نحوابیدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 91 پست

خوبه چشمات.اما بازم میگم این کارو نکن

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه چشمات.اما بازم میگم این کارو نکن

تو اول ی عکس از گلی چیزی بذار بعد اگه حذف شد از خودت بذار ، واسه تلگرامم طول می‌کشه ببین اینجا کسی آنلاین نیست

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

گزاشتم دیدی

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
باشه من کامل میزارم.ولی تو هم بعد عکس کامل بزار

خیلی بلایی ، من کامل بذارم الان تو گوشیم همین بود ک گذاشتم باشه بعداً میذارم نظر بدی

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
خیلی بلایی ، من کامل بذارم الان تو گوشیم همین بود ک گذاشتم باشه بعداً میذارم نظر بدی

بیا خصوصی

شبا بیدارم من 

چرا

فکرم درگیره نزدیکای صبح خابم میبره

ان شاالله خدا بهتون ارامش بده

دلم‌گرفته خوابم‌نمیبره

یک هفتهس پاموازخونه بیرون نذاشتم شوهرم تا۷سرکاربود گفته بود شب میریم دورمیزنیم یه قضیه ای پیش اومد دیگ حرف بیرونم نزد ساعت۱۰گرفت خوابید هیچ اعتناییم نکرد اصلا انقد بی توجه نبود ولی امشب.‌‌..😔

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
دلم‌گرفته خوابم‌نمیبره یک هفتهس پاموازخونه بیرون نذاشتم شوهرم تا۷سرکاربود گفته بود شب میریم دورمیزن ...

هییییی حواهر..بی اعتنایی تو همه مردها هست.غصه نخور

هییییی حواهر..بی اعتنایی تو همه مردها هست.غصه نخور

اخه هیچوقت اینطوری‌نبود‌چون اولین بارشه خیلی دلم‌گرفته توتاریکی نشستم اونم خواب

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...