2777
2789
عنوان

چرا نحوابیدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلی ....بله این پانیذ عشق من نوه ارشدمه خودم 56سالمه

سالم باشید...🌺

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
زنده باشین و سلامت 

انشالله شماهم سلامت وتندرست باشین ودلتون هم شاد عزیزم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شماهم خوشبخت وموفق آمین 

ای بابا ماما بررگ مهربون 

..یعنی میشه ماهم خوشبخت و موفق بشیم؟؟

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
من که رفتم بخوابم شب همیگیتون خوش و شب بخیر عزیزان

شبت پرتغالی...بوس بوس❤

ای بابا ماما بررگ مهربون  ..یعنی میشه ماهم خوشبخت و موفق بشیم؟؟

بله عزیزم شک نکن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

با دعای خیرشما ..بلکه فرجی بشه❤

با دعای خیرشما ..بلکه فرجی بشه❤

انشالله بحق آقا امام زمان درآینده بسیار نزدیک تاپیک بزنی واز خوسبختی ت وموفقیت ت برامون با ذوق وشوق بگی ومنم  دورکعت نماز شکر برات بخونم 

انشالله بحق آقا امام زمان درآینده بسیار نزدیک تاپیک بزنی واز خوسبختی ت وموفقیت ت برامون با ذوق وشوق ...

ممنونم ازلطفت مادر مهربون..ان شاالله سایه شما بالای سر بچه هاو نوه های نازتون باشه.

ممنونم ازلطفت مادر مهربون..ان شاالله سایه شما بالای سر بچه هاو نوه های نازتون باشه.

فدات عزیزم