2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اعصابم بهم ریخته چرا وقتی میگی95% واست بچه نمیشه،چرا هی میگه ده روز دیگه دو هفته دیگه،طاقتم طاق ش ...

منم هفته هشتمم

اون هفته رفتم وژینال گفت ساک نداری

تست تیتر دادم دوبار به فاصله ی ۱ روز اولی ۵۳۰ دومی ۱۲۰۰ 

به منم گفت ده روز دیگه بیا ولی حرفی از سقط نشده میگه ممکنه تارج از رحم باشه ولی نه درد دارم نه لکه بینی

چرا خیلی بد بود???

خونریزی خیییلی شدید بالخته های خونی بزرگ منم ۵ هفتم بود البته فقط ساک بارداری بدون قطب جنینی دیده شده بود ولی چون عقد کرده بودم مجبوربودم سریع تر بندازمش نه خونه خودمون میشد نه خونه شوهرم اینا مجبورشدیم چند شب بریم هتل به خدا رسیدم یعنی...از بعدشم یه پریودای فوق العاده درناک ک قبلا ننداشتم موند برام😑

خدایاشکرت...
پس اینای ک میگن راحت سقط کردن تو خونه کجان،اخه شنیدم کورتاژ عوارض داره،میترسم بزنن ناقصم کنن

کورتاژ منم شنیدم سخته ولی برو مطب خصوصی بگو شرایطت اینه دارومیده یا راه حل میده براسقط.توخونه انجام نده ممکنه بقایا داشته باشه اینجوری خطرناکه

منم هفته هشتمم اون هفته رفتم وژینال گفت ساک نداری تست تیتر دادم دوبار به فاصله ی ۱ روز اولی ۵۳۰ دو ...

منم درد ندارم،همراه با ادرارم خیلی کم خون میبینم،سونو ک رفتم تا موسشو گزاشت رو شکمم گفت خونریزی داری???انتظار داشتم دکتر بگه استراحت کن یا شیاف بده،ولی هیچی نگفت گفت هیچ کاری نمیخواد بکنی دو هفته دیگه بیا،اخه اطرافم دیدم کسایی ک با وجود خونریزی و حتی تشکیل نشدن قلب استراحت مطلق کردن نتیجه گرفتن و الان بچه شون صحیح و سالمه،ولی مال منو میگه غیر طبیعی نرمال نیست!!!!!

کورتاژ منم شنیدم سخته ولی برو مطب خصوصی بگو شرایطت اینه دارومیده یا راه حل میده براسقط.توخونه انجام ...

بعضی وقتا میگم شاید هی این هفته اون هفته سرم میکنن،میخوان بگن سالمه ولی میدونم همش خیاله واهیه