من یه آفرودیتم 🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی خیالبافی کنی قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظهای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافهی شهر نشستم و بستنی وانیلی میخورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است امتحان کن
كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
نه عزیزم باید دستت سفید و چاق باشه و مهمتر با پشم😂😂
ای وای پس نمیشه بخرم 😕
من یه آفرودیتم 🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی خیالبافی کنی قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظهای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافهی شهر نشستم و بستنی وانیلی میخورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است امتحان کن
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
من اصلا النگو دوست ندارم ساعت لاکچری دسبند چرم رو بیشتر میپسندم دس ...
منم
سهدتا داشتم فروختم ولی دستبند خیلی دوسدارم چندتاهم دارم ولی اونم نمیندازم